Algemeen

Tony Scott doet Grisham

De regisseur waagt zich aan een juridische thriller.

door Jim Pedd op 05.08.2010 om 16:50 in Algemeen
Tony Scott, de regisseur die vooral bekend werd met films als True Romance en Enemy of the State gaat waarschijnlijk de verfilming van het boek The Associate van John Grisham op zich nemen. Het boek volgt een jonge advocaat, die gechanteerd wordt om geheimen aan een defensie-ontwikkelaar te geven.

Die jonge advocaat moet gespeeld worden door Shia LaBeouf. Daarnaast produceert Lorenzo Di Bonaventura (die vele actiefilms op zijn naam heeft staan) en het scenario is geschreven door William Monahan, die ook in het scenario van The Departed voorzag.

Tony Scott is nog niet officieel verbonden met de film, maar zou volgens de LA Times slechts "een stap verwijderd van de regiestoel". De film staat voor 2012 gepland.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HertogJan

Avatar

Ach hij is nu gewoon de jonge acteur die continue van stal wordt gehaald om mensen naar de bios te trekken. Ik heb er geen bezwaar tegen, al ben ik benieuwd hoe hij het in Wallstreet 2 doet.

Spijker2

Avatar

benjamin "Eigenlijk geweldig voorspelbaar dat Shia die titelrol zou krijgen, maar zo'n slechte acteur is hij niet dus het maakt mij niet uit."


Zo'n goeie ook niet

benjamin

Avatar

Eigenlijk geweldig voorspelbaar dat Shia die titelrol zou krijgen, maar zo'n slechte acteur is hij niet dus het maakt mij niet uit.

patrick88

Avatar

Het boek vond ik geweldig.. heel goed geschreven, zoals vele boeken van Grisham dat zijn..

Nu maar hopen dat hij net zo'n film kan realiseren als A Time To Kill, Runaway Jury en The Jury.. Drie boeken waarvan ik de verfilming toch ook wel erg leuk vond om naar te kijken..

Alleen ben ik nou niet zo'n grote fan van Shia Lebeouf..

NieuwsFilm