Dustin Hoffman alsnog in Little Fockers?

De eerste reacties op de 'Meet the Fockers' sequel zijn niet al te best.

De eerste testscreenings van Little Fockers hebben niet de gewenste reactie opgeleverd. De makers hebben een wonder nodig om de film nog enigzins kijkbaar te maken voordat deze in de bioscopen draait; dit wonder heet Dustin Hoffman.

Vulture bericht dat Universal in gesprek is met Hoffman om zijn rol uit Meet the Fockers weer op te pakken. Het zal gaan om een klein rolletje, aangezien de voornaamste opnames er inmiddels al op zitten. Indien dit doorgang vindt zal het script speciaal voor Hoffman herschreven worden.

Hoffman heeft het momenteel echter een beetje druk met David Milch's en Michael Mann's HBO serie Luck. Dit zou nog wel eens roet in het eten kunnen gooien voor de Focker familie.

Universal voorzitter Adam Fogelson heeft inmiddels als volgt gereageerd op het bericht:

"As we’re continuing to refine the film, one of the ideas that’s certainly a possibility is having Dustin be a part of the picture. We didn’t call him and say that we desperately need his help or anything like that. But there is one path that we’re pursuing that could include his involvement.”

De regie van de film, die in Nederland op 22 december moet gaan draaien, is in handen van regisseur Paul Weitz. Hieronder nogmaals de trailer:



NieuwsFilm

meest populair