Humor

Dé trailer voor de Matrix trilogie

Indrukwekkende trailer van 6 minuten voor de Wachowski films.

door Bram de Groot op 07.08.2010 om 16:11 in Humor
Normaal duurt een trailer zo'n twee minuten. Een trailer voor drie films zou dan zes minuten mogen duren. Mogelijk deed deze theorie een groot Matrix fan besluiten de ultieme trailer in elkaar te knutselen voor de alom bekende Matrix trilogie. En hij is geslaagd. De trailer heeft daarom ook zijn plaatsje hieronder dik verdiend. Een opmerking vooraf van Jonathan Kiwanuka, de maker van de trailer:

“I’ve always wished to see an ultimate trailer for the Matrix trilogy and since there was no one to be found, I always wished to do it, so here is my attempt. I hope you enjoy.”11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

daapjan

Avatar

Erg, errug dik gedaan! Krijg zelfs weer zin om ze weer eens te kijken.

Steve-O

Avatar

Leuk om 3 films in 6 minuten te kijken.....

HertogJan

Avatar

Ik vind de trailer helemaal niet zo goed. Veel te chaotisch geknipt, halve zinnen etc. En waarom deze muziek, de soundtrack van de Matrix films was al erg goed. En inderdaad, dit is meer een samenvatting, geen trailer.

Robkorv

Avatar

Willen jullie Youtube filmpjes gewoon normaal embedden? Dan kunnen we zelf bepalen in welke kwaliteit, hoe en waar we het filmpje bekijken.

Die jwplayer is niets meer dan een dwangbuis.

Muufley

Avatar

Thiver "Niet slecht, maar net zoals de LotR-trilogietrailer wil hij gewoonweg te veel vertellen, terwijl een trailer niet het plot zou moeten samenvatten maar de toon van de film(s) moet zien te vangen. Mooi voorbeeld: [url=http://www.youtube.com/watch?v=ABXbtj6MmhwIndiana Jones-trilogie[/url]. Oh, enneh... was het te veel moeite om nog even de titel(s) in deze trailer verwerken? Nu eindigt-ie ook zo in het luchtledige."


Ik denk niet dat je dit moet beschouwen als een trailer...in die zin dat het de film moet verkopen en aankondigen. Het wordt hier wel een trailer genoemd maar ik denk dat je het meer moet zien als een ode aan de drie films.

Weddy Jazza

Avatar

Zitten wel veel spoilers in :p

Thiver

Avatar

Niet slecht, maar net zoals de LotR-trilogietrailer wil hij gewoonweg te veel vertellen, terwijl een trailer niet het plot zou moeten samenvatten maar de toon van de film(s) moet zien te vangen. Mooi voorbeeld: [url=http://www.youtube.com/watch?v=ABXbtj6MmhwIndiana Jones-trilogie[/url]. Oh, enneh... was het te veel moeite om nog even de titel(s) in deze trailer verwerken? Nu eindigt-ie ook zo in het luchtledige.

Papigiulio

Avatar

....niet echt veel nut he en was ook niet echt bijzonder. Ik wacht trouwens met smart op een nieuwe matrix type actionmovie. Ik vond de eerste echt gruwlijk, mag er nog wel een van komen hehe. Matrix the beginning :P

master3d

Avatar

Vond zelf de soundtrack ook een van de mindere dingen aan de trailer. Op zich wel goede editting.

filmgast

Avatar

Soundtrack had wat beter gemogen vind ik zelf maar voor de rest is het een goede poging hoor Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair