Algemeen

Waar staat CN9 nou precies voor?

De volledige titel van de nieuwste film van de Wachowski broertjes is eindelijk bekend!

door Jan-Peter Rook op 08.08.2010 om 17:16 in Algemeen
Een paar weken terug vernamen we dat de nieuwste film van de Wachowski broertjes, het duo achter de Matrix trilogie, CN9 zal gaan heten. Sommige mensen gingen er destijds vanuit dat dit een verwijzing was naar de negende craniale (ofwel de nervus glossopharyngeus), maar nu weten we dat CN9 staat voor Cobalt Neural 9.

Dit is de volledige titel van het script van de Wachowskis over een homoseksuele relatie tussen een Amerikaanse soldaat en een Irakees. De film moet met name aan de hand van flashbacks aan ons worden gebracht en de broers zouden de film in "cinema verite style" opnemen. Dit is docu-achtige stijl de we de laatste jaren zagen bij The Blair Witch Project, Cloverfield, District 9 en Paranormal Activity.

De twee broers zijn de laatste jaren met name als regisseursduo, producenten en/of schrijvers betrokken bij grote actiefilms zoals The Matrix films (1999 - 2003), V for Vendetta (2005), Speed Racer (2008) en Ninja Assassin (2009). Met CN9 bevinden de broers zich echter in een ander genre. Het is nog onduidelijk of ze naast de productie ook de regie op zich nemen. De film staat in ieder geval gepland voor 2012.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Waarom, vraag ik me af? Maak dan geen film.

timdekw

Avatar

Het verhaal opzich weet mij nog niet te overtuigen en de Wachowski's hebben na V for Vendetta nog maar weinig memorabels gemaakt dus dat is voor mij ook geen zekere factor meer.

Frapcase

Avatar

Moeten we het hier nou in elk bericht over de Wachowski's gaan over het geslacht van Lary/Lana? Volgens mij is hij voor de wet geen vrouw, dus zijn het gewoon broers.

Het idee voor deze film trekt mij niet echt, maar wel een gewaagd thema. nu maar hopen dat de film niet alleen gemaakt wordt om te choqueren.

Chrischzz

Avatar

De gezusters Wachowski.

Lovebuzz

Avatar

spock "Larry=Lana Wachowski"


volgens mij(en imdb) is het al redelijk officieel:

http://www.imdb.com/name/nm0905154/bio

spock

Avatar

Jim "Dat gerucht zou dus niet kloppen Smiley face"

Larry=Lana Wachowski

Jim

Avatar

Jesse99 "Broer en zus inmiddels."


Dat gerucht zou dus niet kloppen Smiley face

Jesse99

Avatar

Broer en zus inmiddels.

nieuwslaatste nieuws

meest populair