Video

Eerste Skyline trailer (aanrader!)

Onze wereld wordt (opnieuw) overmeesterd door gemene Aliens.

door Bram de Groot op 11.08.2010 om 00:40 in Video
Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van de film Skyline van de regisseurs Greg and Colin Strause. Deze broers zijn als regisseurs bekend van de film AVPR: Aliens vs Predator - Requiem uit 2007 en vele visual effects voor grote Hollywood producties zoals Avatar, 2012 en The Curious Case of Benjamin Button. Dit is duidelijk terug te zien in de onderstaande (teaser) trailer. De sci-fi thriller/horror gaat in de States op 12 november in première.

klik op onderstaande promofoto voor de trailerSynopsis: Na een feestje wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een eng licht dat door het raam naar binnen schijnt. Als motten aangetrokken door een vlam lokt het licht mensen naar buiten waar ze plotseling in het niets verdwijnen. Snel ontdekken ze dat een buitenaardse kracht probeert de gehele mensheid op te slokken. Nu moet de groep overlevenden vechten voor hun vrijheid terwijl de wereld zijn geheimen prijs geeft.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Remkoo7

Avatar

Jongens, wie zegt dat dit vernietiging is. Je ziet geen explosies, ze worden netjes naar boven gehaald. Misschien willen ze ons naar hun planeet toebrengen om daar verder te leven onder misschien wel hemelse omstandigheden. Iets minder naief zou zijn dat we worden opgezogen om daar slaven te zijn. Dus het kan nog alle kanten op...

Remco

Avatar

HaroldKumar "Lijkt me dus volkomen kut deze film. Elke film die over de vernietiging van de aarde gaat is vrijwel exact hetzelfde maar dan met wat nieuwe special effects, of het nou Independence Day, The Day After Tomorrow, War Of The Worlds, 2012 enz. enz. enz. is. Die clichematige trailer alleen al: 'Maybe we should have listened' hahahaha rot toch op man met je Hollywood one-liners.

Voor mij is de enige echt goede film in dit genre nog altijd Cloverfield."


Dat idee had ik dus ook. Wel erg afgezaagd allemaal dit. District 9 was dat betreft 100 keer origineler en "realistischer" En dan ook nog eens van de makers van AVPR: Aliens vs Predator - Rectum nee dank u !

leidenaar

Avatar

benjamin "En haal gelijk die (aanrader) ook maar uit de titel, wat een afgezaagde baggerfilm ziet dit er uit."


Haha ja precies.
Kijk,iedereen kan een slechte film afleveren,en dan kraak ik echt niet gelijk de volgende film af,maar als ze na alle slechte kritieken op AvsP deel 1 nog een slechtere kunnen afleveren van zo'n slecht niveau kan je nu geen toppertje afleveren.
Beter dan AvsP 2 is niet moeilijk,en misschien is deze vermakelijk,maar het niveau tussen AvsP 2 en deze film moet wel HEEEELLLLLLLLL groot zijn wil het goed worden,dus ik verwacht er echt niks van.
En aangezien AvsP 2 ook ging over buitenaardse wezens die naar aarde kwamen,de 2 klassieke wezens,snap ik niet wat ze beter kunnen doen met andere wezens die bij voorbaat niet kunnen tippen aan de Predator en Alien.

movieboy

Avatar

Kurtje79 "Transfomers! Smiley face

Wel cool dat menselijk-stofzuiger op het eind."haha ja helemaal gelijk.

benjamin

Avatar

leidenaar "De makers van AvsP 2,hmmm ok,laat gelijk maar zitten!"


En haal gelijk die (aanrader) ook maar uit de titel, wat een afgezaagde baggerfilm ziet dit er uit.

filmgast

Avatar

Altijd zo komisch dat ze in dit soort films ook echt alleen maar geïnteresseerd zijn in de mensheid en niet in andere organisme...

Het ziet er btw echt bagger uit.

leidenaar

Avatar

Wie zitten er in die ruimteschepen?
De Aliens en Predators zeker,die hebben besloten samen te werken?

veger

Avatar

Wel een topcast als je het mij vraagt:
Donald Faison, Eric Balfour, David Zayas, Scottie Thompson, Brittany Daniel...

Angelater

Avatar

Pfff, dat op het einde: "Don't Look Up". Nou Sherlock, dan alsnog wordt je opgezogen :|

Maar dat het de makers van AVP2 zijn brengt mij ook rillingen. Zij zijn niet echt bekend met camera en licht werk.

Carnivore

Avatar

De CGI ziet er best wel slecht uit en dat geripte Transformers geluid, weet niet wat ik hier van moet gaan verwachten.

jantje123

Avatar
leuk leuk meer alien films :D .

word vast een film vol met crappy dialogen en one-liners , maar fok dat , ik kom voor de actie, en aan die trailer te zien vind ik het er nog best vet uit zien

leidenaar

Avatar

De makers van AvsP 2,hmmm ok,laat gelijk maar zitten!

HaroldKumar

Avatar

Lijkt me dus volkomen kut deze film. Elke film die over de vernietiging van de aarde gaat is vrijwel exact hetzelfde maar dan met wat nieuwe special effects, of het nou Independence Day, The Day After Tomorrow, War Of The Worlds, 2012 enz. enz. enz. is. Die clichematige trailer alleen al: 'Maybe we should have listened' hahahaha rot toch op man met je Hollywood one-liners.

Voor mij is de enige echt goede film in dit genre nog altijd Cloverfield.

Windblade

Avatar

Ja inderdaad, de audio was van transformers Smiley face
De teaser zelf deed me een beetje aan een mix denken van Indepence day, en de nieuwe War of the Worlds. hiermee bedoel ik de weergave, ik weet dat beide films op het zelfde boek zijn gebaseerd :D
Maar ik hou wel van zulke films, dus kom maar op Smiley face

Kurtje79

Avatar

Transfomers! Smiley face

Wel cool dat menselijk-stofzuiger op het eind.

NieuwsFilm

meest populair