Algemeen

Eerste foto's remake Loft

Ondanks het ongeluk van regisseuse Antoinette Beumer op de set, lijkt de film op schema te liggen.

door FilmTotaal op 12.08.2010 om 17:25 in Algemeen
Hieronder de eerste 5 foto's van de Nederlandse versie van Loft. Velen vragen zich nog steeds af of deze remake, van de meest succesvolle Vlaamse film ooit, niet overbodig is. Voor wie Loft nog niet heeft gezien: De film gaat over vijf vrienden die in het geheim een appartement delen waarin ze hun minnaressen ontvangen. Als één van die vrouwen op een ochtend dood wordt aangetroffen lijkt het alsof geen van de vrienden er iets vanaf weet. Maar al snel slaat de stemming om en komen ze erachter dat ze elkaar toch minder goed kennen dan ze dachten.

De produktie verloopt niet vlekkeloos, vorige maand was er een ernstig ongeluk op de set. Tijdens de opnames in een filmstudio te Vilvoorde, begaf een brug het. Enkele leden van de crew, die zich op dat moment op de brug bevonden, kwamen ten val. Antoinette Beumer en Danny Elsen raakte hierbij gewond, de andere crewleden kwamen er met de schrik en enkele blauwe plekken van af. Antoinette is ondertussen weer aan het werk. Vanaf 16 december in de bioscoop.15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jptv

Avatar

Ik heb met de originele Loft ook geen problemen gehad met de verstaanbaarheid.

En al zou het zo zijn geweest prefereer ik liever een verzie met goede acteurs dan de Nederlandse cast. Het origineel is geniaal, daar hadden ze vanaf moeten blijven.

Iedereen die Loft nog niet heeft gezien adviseer ik de originele verzie te gaan kijken!!!

Geweldig, ik durf te zeggen een kunstwerk...

WeWereWarned

Avatar

Lord Voldemort "Alee, neen hé?! Gij spreekt met een zachte g!"

Haha, maar de acteurs spreken mooi nederlands, dus perfect te begrijpen voor Nederlanders!

CaptainCab

Avatar

jaime91 "Die films trekken mij niet misschien ligt het aan het vlaams ofzo:P "


Over het algemeen vind ik dat ze in België betere films maken dan hier, hoor

Ze proberen wel vaak te veel plotwendingen in het einde te proppen, dit is ook het geval bij Loft. Dat mogen ze in principe wel veranderen in de Nederlandse versie

Steve Harwin

Avatar

Heb het origineel nog niet gezien, maar idd: waarom een remake maken van een goede Vlaamse film? Omdat je de Belgische acteurs niet kent? Dat is wel de allerdomste reden die ik bedenken kan.
Maar er zal naar Nederlandse maatstaven wel weer te weinig soap en sex in zitten of zo. - zucht -

jaime91

Avatar

benjamin "LOL, echt elke foto kan zo uit de Vlaamse versie komen, maar dan met andere gezichten. Kunnen ze net zo goed direct de Hollywoodremake afwachten.Dit is echt wel een vreemd argument: bekijk je dan ook geen pakweg Zweedse of Spaanse films? Of films als District 9 en Cloverfield?

Maar voor de rest: Erik Van Looy & Bart De Pauw: :W :W :W"


Nou nee vind ook niet echt veel aan zweedse of spaanse films:N;). Maar denk inderdaad dat ik het er een beetje raar heb neergezet. Tuurlijk kijk ik ook wel eens een nederlandse of engelse film waarvan ik de cast niet zo goed/of niet ken en waarvan mij het bijv het verhaal aanspreekt maar op de een of andere manier kijk ik gewoon zelden tot niet bijv een vlaamse film dit omdat mij dit simpelweg niet intresseert en nogmaals ik heb geen idee waar dat aan ligt het is gewoon zo. Die films trekken mij niet misschien ligt het aan het vlaams ofzo:P i dont know maar het doet me gewoon niks. Daarom ben ik dus blij met deze remake.

En ik denk gewoon dat mensen (zoals ik dus;)) die de vlaamse film niet gezien hebben dit wel een te gekke film is. Ik begrijp ook voor de mensen die wel de vlaamse versie gezien hebben dit misschien niks is omdat je het verhaal/setting enzovoort al kent maar omdat ik deze dus niet ken ben ik dus zeer benieuwdSmiley face

Darkman16

Avatar

Waarom een Nederlandse remake maken van een zeer goede film, aan de foto's te zien gaan de Nederlanders niet echt hun eigen richting op, meer een glans Nederlandse gezichten op geplakt, VOILA, CHING CHING $$$$
Ben al blij dat er geen schlager zanger in verschijnt.

benjamin

Avatar

LOL, echt elke foto kan zo uit de Vlaamse versie komen, maar dan met andere gezichten. Kunnen ze net zo goed direct de Hollywoodremake afwachten.

Jaime91 " Dit omdat ik ook niet zo'n fan ben van vlaamse films omdat ik vaak de acteurs niet ken "


Dit is echt wel een vreemd argument: bekijk je dan ook geen pakweg Zweedse of Spaanse films? Of films als District 9 en Cloverfield?

Maar voor de rest: Erik Van Looy & Bart De Pauw: :W :W :W

LuCos

Avatar

Het lijkt me dan ook een totaal on-creatief project voor de regisseuse, is toch geen klap aan? om iets zo goed na te maken.

Lord Voldemort

Avatar

WeWereWarned "Spreken wij en Nederlands niet dezelfde taal?

Ik ben wel jaloers op die trap, wat een mooie trap :o"


Alee, neen hé?! Gij spreekt met een zachte g!

WeWereWarned

Avatar

Spreken wij en Nederlands niet dezelfde taal?

Ik ben wel jaloers op die trap, wat een mooie trap :o

jaime91

Avatar

CaptainCab ""Dit omdat ik ook niet zo'n fan ben van vlaamse films omdat ik vaak de acteurs niet ken."

Wat maakt het voor het kijken van een film nou uit of je de acteurs wel of niet kent?"


Naja voor mij best veel:P anders intreseert mij de film ook niet zo enja natuurlijk ga ik niet alleen een film kijke voor de acteurs maar op de 1 of andere manier kunnen mij vlaamse films niks boeien ik weet ook niet waarom:P:?

CaptainCab

Avatar

"Dit omdat ik ook niet zo'n fan ben van vlaamse films omdat ik vaak de acteurs niet ken."

Wat maakt het voor het kijken van een film nou uit of je de acteurs wel of niet kent?

LMF

Avatar

Dit is echt te grappig, het lijkt wel de originele setting met lookalikes. Wat mij betreft overbodig, bekijk het origineel!

jaime91

Avatar

Deze film lijkt mij absoluut niet overbodig aangezien ik de vlaamse versie nooit gezien heb. Dit omdat ik ook niet zo'n fan ben van vlaamse films omdat ik vaak de acteurs niet ken. Maar wat ik tot nu toe gehoord heb over deze film was alleen maar goede dingen dus ik verheug me hier wel op:D. Verder vind ik de cast ook te gek: Barry Atsma, Fedja van Huêt, Jeroen van Koningsbrugge, Gijs Naber en Marcel Hensema top gewoonSmiley face. Ben vooral een fan van Jeroen van Koningsbrugge dus ben benieuw hoe hij het er in een thriller vanaf brengtSmiley face

WD

Avatar

Kijk hier niet echt naar uit, kijk hem zowiezo niet in de bios, misschien ltr, weet niet echt of hij de moeite waard is...

NieuwsFilm

meest populair