Algemeen

The Last Exorcism poster + clip

Beste exorcisme sinds The Exorcist?

door Bram de Groot op 14.08.2010 om 13:00 in Algemeen
Lionsgate een nieuwe filmposter op het net verspreid van de nieuwe horror The Last Exorcism. In de uitdrijvingshorror, onder regie van Daniel Stamm, besluit de evangelische priester Cotton Marcus, nadat hij jarenlang geld afhandig gemaakt heeft van gelovigen, zijn naam te zuiveren, door een documentaire te schieten. Hij ontvangt een brief van Louis, een arme boer, die Cotton vraagt hem te helpen de duivel weg te jagen van zijn land. Dit komt hem weg goed uit, hij kan dit immers gebruiken voor zijn documentaire. Maar dan ontmoet Cotton Nell, de dochter van Louis.

Muisklik voor een vergrotingThe Last Exorcism is vanaf 27 augustus in de Noord-Amerikaanse bioscoop te zien. Een Nederlandse releasedatum moet mogelijk nog volgen.

Hieronder ook nog een nieuwe clip van de horror:


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Die poster doet me denken aan die bagger film Constantine... Maar deze scène vond ik best wel eng... xd

timbo75

Avatar

jantje123 "mja dat kun je zeggen over 90% van alle films tegenwoordig , niet zo mierenneuken Smiley face"


Een mening geven over een onderwerp is wat anders mierenneuken.

jantje123

Avatar

timbo75 "Bedoelde alleen te zeggen dat dit niet iets is wat nog nooit is uitgebracht. Neem alleen de eerste 3 delen van The Excorcist. Dan heb je ook nog The Beginning en Dominion. In dit genre kun je mensen bijna niet meer verrassen. Je hebt het allemaal al eens gezien."


mja dat kun je zeggen over 90% van alle films tegenwoordig , niet zo mierenneuken Smiley face

timbo75

Avatar

aspers "Dan noem mij er nog maar een 12 ;D"


Bedoelde alleen te zeggen dat dit niet iets is wat nog nooit is uitgebracht. Neem alleen de eerste 3 delen van The Excorcist. Dan heb je ook nog The Beginning en Dominion. In dit genre kun je mensen bijna niet meer verrassen. Je hebt het allemaal al eens gezien.

aspers

Avatar

timbo75 "De poster, clip en trailer vind ik niet bepaald angstaanjagend. Van zo'n film gaan er dertien in één dozijn! Niks bijzonders dus."


Dan noem mij er nog maar een 12 ;D

timbo75

Avatar

De poster, clip en trailer vind ik niet bepaald angstaanjagend. Van zo'n film gaan er dertien in één dozijn! Niks bijzonders dus.

movieboy

Avatar

Damn die poster is creepy!! echt cool!

The Exorcist films zijn de enige horror films die ik niet durf te zien lol, alle andere wel maar deze niet! om eerlijk te zijn is The Exorcist de enige horror film die mij laat schrikken, sinds dat ik die oude versie had gezien (lang geleden) durf ik niet meer naar te kijken!

idc wat andere mensen denke haha Smiley face

NieuwsFilm

meest populair