Algemeen

Terminator 3000 van de baan?

De rechthebbenden willen niet dat de animatiefilm er komt.

door Jim Pedd op 16.08.2010 om 14:40 in Algemeen
Nog geen week geleden hadden we het nieuws dat er een geanimeerde Terminator film zou uitkomen, getiteld Terminator 3000. Dit zou een 3D animatiefilm moeten worden met een budget van 70 miljoen dollar, die gebaseerd is op de originele Terminator film. Daarnaast werd bekend gemaakt dat er nauwelijks geweld in de film zou moeten voorkomen, zodat de film een PG-13 rating krijgt, wat betekend dat ook jonge kinderen de film kunnen zien.

Een kleine vraag die je zou kunnen stellen bij de film is hoe de mensen bij Hannover House de rechten hebben weten te krijgen op de franchise. Die hebben ze dus niet. De rechten op de franchise zijn naar het bedrijf Pacificor, LLC gegaan eerder dit jaar, en uit de persverklaring van Hannover blijkt dat ze geen toestemming hebben gekregen van Pacificor om te beginnen met het project. Het lijkt erop dat de mensen van Hannover dachten dat als ze het project zouden aankondigen, dat Pacificor dan wel toestemming zou geven.

Helaas voor Hannover House heeft het plannetje niet gewerkt. Bij Pacificor heeft men namelijk vrijwel direct nadat Hannover House de film aankondigde, een brief gestuurd waarin geëist werd dat men onmiddelijk zou stoppen met de ontwikkeling van de film.

Echter, CEO Eric Parkinson van Hannover House is nog niet van plan het project op te geven. Niet alleen heeft hij Pacificor een boel geld beloofd, hij heeft ook een gesprek geregeld.

"We've arranged a meeting, we'll show them our money and if the rational brain prevails, they'll take the deal. If not, I can't do it without them. You'll have a followup next week that we are either holding hands, or not doing the film. At least we now have our meeting. I hope they will can think outside the box, because if we can make a movie that delivers a $20 million to $30 million rights payment, that is an income source they didn't realize was possible. If not, it was a good idea anyway," aldus Parkinson

Het verhaal is dus nog niet helemaal af. Wellicht draait men bij Pacificor wel bij, en laat men de animatiefilm uiteindelijk toch maken (hoewel Pacificor aan Deadline bekend maakte dat men geen interesse heeft in andere projecten dan de live-action films). Hoe het verhaal afloopt merken we volgende week, aangezien dan de gesprekken plaatsvinden.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieandtvfreak

Avatar

Vondt terminator 1 en 2 echt supper. 3 veel minder. Salvation vondt ik juist wel leuk (als je het een beetje los bekijkt, want hoort niet echt bij de originele reeks)
de serie van trouwens echt vet.
Hopelijk komt deze film er niet. Hoe wil je van termiantor een kinderfilm maken???

11qqaazz

Avatar

"We've arranged a meeting, we'll show them our money and if the rational brain prevails, they'll take the deal.

Ik word miselijk van deze zieke gasten.

Dre

Avatar

jaime91 "Yesss hopen dat ze bij hun mening blijven want een terminatorkinderfilm kan gewoon echt nietO+."
Inderdaad en zekern niet een met pg13

jaime91

Avatar

Yesss hopen dat ze bij hun mening blijven want een terminatorkinderfilm kan gewoon echt nietO+.

Mark

Avatar

TERMINATORS!! ROBOTS IN DISGUISE!! \O/ \O/

Steve-O

Avatar

Angelater "Weet je wat, ze verkrachten er maar op los. Na Salvation heb ik de hoop al een beetje opgegeven. Normaal klinkt zo'n idee wel cool; een hele film over de Terminator oorlog, maar het was gewoon zo slecht in elkaar gezet dat... ach, laat ook maar. :X

Kindjes hebben ook recht op hun PG13 films }:"

Laat die maar naar andere PG13 films kijken, geen Terminator-film voor kinderen!
Ook al vond ik 3 niet zo geslaagd en Salvation al helemaal niet, toch heb ik nog wel hoop in in ieder geval nog 1 Terminator film die wel (richting) het niveau van 1 en 2 kan komenSmiley face
Een film staat of valt immers door zijn verhaal.

benjamin

Avatar

Waarom moeten ze dit eigenlijk Terminator noemen? Als ze nu gewoon een film in de trend van Terminator hadden gemaakt, desnoods PG13, zouden de fans niet (terecht) klagen dat ze de serie om zeep helpen. Zelfde verhaal met Salvation, dat was op zich niet zo verschrikkelijk, maar geen echte Terminatorfilm.

movieboy

Avatar

Liever een echte film dan animatie!

yes ;)

noepie

Avatar

T2 is voor mij het enige en laatste deel. De rest zie ik al een boze droom...

Angelater

Avatar

Weet je wat, ze verkrachten er maar op los. Na Salvation heb ik de hoop al een beetje opgegeven. Normaal klinkt zo'n idee wel cool; een hele film over de Terminator oorlog, maar het was gewoon zo slecht in elkaar gezet dat... ach, laat ook maar. :X

Kindjes hebben ook recht op hun PG13 films }:

NieuwsFilm

meest populair