Clip: Jessica Alba in Machete

En zie hoe Danny Trejo zijn Padr werft.

20th Century Fox heeft via LatinoReview en Joblo twee clips vrijgegeven van de "faux movie trailer"-film Machete van de regisseurs Ethan Maniquis en Robert Rodriguez. De keiharde actiefilm, met Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Steven Seagal en Don Johnson, draait vanaf 9 september in de Nederlandse bioscoop.

In de eerste clip zien we Jessica Alba in diepgaand gesprek met Danny Trejo. In de tweede clip werft Trejo zijn kameraad en priester/Padr Cheech Marin.


Machete (Trejo) is een losgeslagen voormalige "Mexican Federale" die zijn naam ruimschoots verdient heeft met het hanteren van kapmessen. Nu zoekt hij werk in Amerika nadat hij gebruikt is door de Mexicaanse drugslord Torrez (Seagal). Machete twijfelt dan ook niet lang over een klus om de corrupte senator McLaughlin (De Niro) om te leggen. Maar als blijkt dat hij weer in een val is getrapt moet hij opnieuw op de vlucht. Tot hij bedenkt dat het genoeg geweest is en hulp inroept om een genadeloze wraakactie op te zetten.



NieuwsFilm

meest populair