Video

Clip: Jessica Alba in Machete

En zie hoe Danny Trejo zijn Padr werft.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 18.08.2010 om 07:59 in Video
20th Century Fox heeft via LatinoReview en Joblo twee clips vrijgegeven van de "faux movie trailer"-film Machete van de regisseurs Ethan Maniquis en Robert Rodriguez. De keiharde actiefilm, met Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Steven Seagal en Don Johnson, draait vanaf 9 september in de Nederlandse bioscoop.

In de eerste clip zien we Jessica Alba in diepgaand gesprek met Danny Trejo. In de tweede clip werft Trejo zijn kameraad en priester/Padr Cheech Marin.


Machete (Trejo) is een losgeslagen voormalige "Mexican Federale" die zijn naam ruimschoots verdient heeft met het hanteren van kapmessen. Nu zoekt hij werk in Amerika nadat hij gebruikt is door de Mexicaanse drugslord Torrez (Seagal). Machete twijfelt dan ook niet lang over een klus om de corrupte senator McLaughlin (De Niro) om te leggen. Maar als blijkt dat hij weer in een val is getrapt moet hij opnieuw op de vlucht. Tot hij bedenkt dat het genoeg geweest is en hulp inroept om een genadeloze wraakactie op te zetten.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker2

Avatar

Neooo "Jessica Alba :~"


Mine!!:(

Covington

Avatar

Heb echt zin in deze film!! Ga morgen naar Expendables en over 3 kleine weekjes dus naar deze. Kan niet wachten :D Vond het al zo jammer dat zijn Desperados rol zo klein was.

Hoop alleen dat ik niet hoef te walgen van Don Johnson, heb hele Miami Vice 2 keer gezien en daar was ie echt geweldig maar hij is volgens mij iets te veel pondjes aangekomen.... :(

benjamin

Avatar

Zo snel na 'The Expendables' alweer een opzettelijk slechte film: misschien wordt het wat, maar een faux trailer uitrekken tot een langspeelfilm lijkt nu niet direct het allerbeste idee.

Neooo

Avatar

Jessica Alba :~

MikeyMo

Avatar

Ik zie ze beiden... en dit gaat zo de pan uit rocken

Steenvoorden

Avatar

Rich Art "Ik zie helaas maar één clip..."


me too

Rich Art

Avatar

Ik zie helaas maar één clip...

nieuwslaatste nieuws

meest populair