Video

Trailer Vanishing on 7th Street

Nieuwe horrorfilm van Brad Anderson, regisseur van The Machinist.

door Arman Avsaroglu op 18.08.2010 om 19:12 in Video
De eerste trailer van Vanishing on 7th Street, de interessante nieuwe horrorfilm van Brad Anderson, is vandaag opgedoken. Anderson maakte eerder naam met The Machinist en Transsiberian.

Door een mysterieuze en globale zonsverduistering verdwijnen ontelbare bevolkingsgroepen van de aardbodem waarbij alleen hun kleding en bezittingen achterblijven. Een handjevol overlevenden, een verslaggever (Hayden Christensen), een verpleegster (Thandie Newton) en een metrobestuurder (John Leguizamo), zitten gezamenlijk in een zwak verlichte herberg op 7th Street. Ze moeten de handen inéén slaan in een poging de strijd aan te gaan tegen de apocalyptische verschrikkingen. Als de duisternis langzaam intreedt realiseren ze zich dat ze misschien wel de laatste mensen op aarde zijn.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Interessant idee en een regisseur die het kan. Alleen jammer dat ze Hayden Christensen gecast hebben, die is in staat de film met zijn belabberd acteerwerk te verpesten.

Frapcase

Avatar

Dat heb ik juist andersom. The Machinist is een van mijn favoriete films en Transsiberian vond ik niet super.

Eerste gedeelte van de trailer is wel positief, heb hem niet helemaal gekeken omdat ik nog niet alles wil weten. Een film om in de gaten te houden.

SJRSVLDT

Avatar

Ik vond The Machinist een goede, maar niet een geweldige film, Transsiberian vond ik daarentegen echt DE verrassing van 2008! Die film heeft zo'n perfecte sfeer en uitstekend acteerwerk. Vooral dat laatste punt valt me bij deze trailer erg op, aangezien ik Hayden Christensen echt bagger vind, ik snap niet waarom Anderson daarvoor gekozen heeft..

Verder weet ik nog niet echt wat ik van deze film moet denken. Misschien wordt deze ook weer een verrassing ;)

NieuwsFilm

meest populair