Idris Elba is Alex Cross

En vervangt daarmee Morgan Freeman als detective Cross.

In 1997 kwam de film Kiss the Girls uit, met Morgan Freeman in de hoofdrol als detective Alex Cross. In 2001 begon zijn tweede zoektocht naar een andere misdadiger, in Along Came a Spider en nu is het tijd voor Freeman om afscheid te nemen van de rol en die aan Idris Elba over te laten.

Hij zal namelijk de hoofdrol van Alex Cross spelen in de volgende film, getiteld Cross. De film wordt wederom gebaseerd op een boek van schrijver James Patterson en volgt ditmaal Alex Cross die de FBI verlaat om een psychologiepraktijk te beginnen, en de seriemoordenaar/verkrachter The Butcher te stoppen. Hij is op de een of andere manier gelinkt aan de moord op de vrouw van Alex.

Er is nog geen studio benaderd voor het project, het is de bedoeling eerst alles in orde te hebben voordat men een studio benadert om de film te kunnen maken. Of het wat wordt is maar de vraag: een paar jaar geleden probeerde men ook al een nieuwe film te maken met Alex Cross in de hoofdrol, toen zou Tyrese Gibson de hoofdrol op zich nemen, maar het project strandde na enige tijd.



NieuwsFilm

meest populair