Algemeen

Skyline poster

Niemand lijkt veilig voor deze enorme mensverslindende ruimteschepen.

door Bram de Groot op 19.08.2010 om 13:56 in Algemeen
Universal Pictures heeft na de eerste trailer ook een poster vrijgegeven van hun nieuwe sci-fi horror Skyline. In de film van regisseurs Greg and Colin Strause, bekend van AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007), wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een eng licht dat door het raam naar binnen schijnt. Als motten aangetrokken door een vlam lokt het licht mensen naar buiten waar ze plotseling in het niets verdwijnen. Snel ontdekken ze dat een buitenaardse kracht probeert de gehele mensheid op te slokken. Nu moet de groep overlevenden vechten voor hun vrijheid terwijl de wereld zijn geheimen prijs geeft.

Muisklik voor een vergrotingDe sci-fi thriller/horror gaat in de States op 12 november in première. Bekijk hieronder nogmaals de trailer:


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Yanggie

Avatar

Lijkt een beetje op de 21ste eeuw versie van Independence Day. Vond de 20ste eeuw versie ook geweldig dus ben erg benieuwd naar deze.

Steve-O

Avatar

Poster ziet er wel mooi uit hoor, en wat maakt die tagline nou uit:? 'wat érg!' }:
Ik ben in ieder geval nog niet overtuigd of ik dit in de bios ga zien. Hopenlijk word het in ieder geval niet iets zoals the Day the Earth Stood Still.....

movieboy

Avatar

Ik kijk hier erg naar uit.

Kurtje79

Avatar

Steenvoorden "Ik zou zeggen blijf gewoon binnen zitten dan kan je ook niet opgezogen worden."


Hahaha, precies!

Steenvoorden

Avatar

Ik zou zeggen blijf gewoon binnen zitten dan kan je ook niet opgezogen worden.

movieandtvfreak

Avatar

Ben erg beniewd.
Ga hem zeker kijken in de bios.

Angelater

Avatar

Ik zeg het opnieuw: Wat een k*t tagline. Ook al kijk je omhoog, wordt je toch alsnog opgezogen, ffs?
Of werkt het dan opeens magisch niet O+?

Film zal wel oké zijn zolang die lutsers de camera stilhouden.

leidenaar

Avatar

Ik heb toevallig 3 dagen geleden nog eens AvsP 2 gekeken,want was vergeten hoe die ging,maar dacht : De Aliens en Predators in 1 film,dat kan toch niet zo slecht zijn als ik me herinner,laat ik hem nog een keer kijken.(Heb hem toch op dvd)
Maar wat een bagger is die film,en daardoor heb ik totaal geen zin in deze film.
Hij zal best in staat zijn een betere film te maken dan AvsP 2,maar hij moet wel HEEL HEEL erg veel beter wil het een goede film worden,laat staan een toppertje.
Als je met de 2 legendarische monsters uit de film-geschiedenis zo'n slechte film kan maken,waarom zou ik dan uitkijken naar een film met andere buitenaardse wezens die bij voorbaat niet kunnen tippen aan de Alien en Predator.

NieuwsFilm

meest populair