Humor

Beroemdheden en hun favoriete Star Wars personage

Wie is jouw favoriet?

door Jim Pedd op 19.08.2010 om 16:12 in Humor
IGN besloot in een uiterste poging het Star Wars universum in al haar veelzijdigheid te eren door een top 100 samen te stellen van hun favoriete personages. Daarbij hebben ze naar eigen zeggen elke Wookie, Bothan, Rodian, robot en alle andere personages uit alle comics, boeken, films, televisieseries en spellen bekeken, om uiteindelijk tot een top te komen die hier te vinden is.

Om te vieren dat ze tot die top 100 kwamen, besloten ze tevens aan een groot aantal beroemdheden te vragen welk personage hun favoriet is, waarvan hieronder het bijbehorende filmpje en een grafiek om de resultaten te laten zien.


20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

palathil

Avatar

CLONES die overmeesterern iedereen

Thiver

Avatar

Ray "Huh... Robert Rodriguez heeft het over ep. IV maar "Quots" uit V"

Huh? Hij zei toch dat hij Han Solo in The Empire Strikes Back beter vond dan in A New Hope? Anyway, hoeveel "yaknows" zou Mila Jovovich op dagelijkse basis gebruiken?

rjnacken

Avatar

Hahhaah! Hilarisch dat Tina Fey zo'n nerd is dat ze Admiral Ackbar kiest.. "It's a trap!"

afbeelding (van comixed.com)

Neooo

Avatar

Toch wel Darth Vader. Ik vind zijn verhaal het meest interessant.

GalO

Avatar

1. Yoda
2. Anakin/Vader
3. Solo
4. Chewie
5. Obi Wan
6. Mace Windu

Ray

Avatar

Huh... Robert Rodriguez heeft het over ep. IV maar "Quots" uit V
im a nerd... i guess!

leidenaar

Avatar

Jabba the Hut en Darth Maul!!

timbo75

Avatar

C-3PO en R2-D2 zijn als combinatie grappig! Maar Darth Vader en The Emperor zijn toch mijn favo's!

jaime91

Avatar

benjamin "Jar Jar Binks? Ik hoop dat dat als grap bedoeld was, dat is juist een van die personages die het niveau naar beneden halen."


Naja ik vond hem wel lache eigenlijk :P

benjamin

Avatar

jaime91 "Hahaha heel leuk onderzoek:P:Y. Ik vind het zelf wel moeilijk want ik heb er ook meerdere.En dat zijn:Obi Wan (the young version),Jar Jar Binks,Han Solo ,Yoda en Luke Skywalker natuurlijk:: Verder begin ik die starkiller ook steeds vetter te vinden.Alleen jammer dat ik bijv de kids van Luke en Han solo ( de nieuwe generatie zeg maar) niet ken jammmer dat ze nooit verder zijn gegaan met deze reeks en alleen maar deel 1,2 en 3 gemaakt hebben aangezien daar toch al iedereen van wist hoe dat af ging lopen. Ik zou het zelf best wel vet vinden als ze de reeks ooit nog zouden voortzetten aangezien er nog veel verhalen zijn die alleen maar in de comics enzo verteld zijn maar nog nooit op het witte doek. En dat is toch wel zonde."


Jar Jar Binks? Ik hoop dat dat als grap bedoeld was, dat is juist een van die personages die het niveau naar beneden halen.

Remco

Avatar

Sjaak_Polak "heb ze namelijk nog nooit gezien...."


Shame on you !. Ik ga voor Darth Vader persoonlijk omdat het wellicht de beste villain aller tijden is. En dan wellicht Yoda.....

jaime91

Avatar

Hahaha heel leuk onderzoek:P:Y. Ik vind het zelf wel moeilijk want ik heb er ook meerdere.En dat zijn:Obi Wan (the young version),Jar Jar Binks,Han Solo ,Yoda en Luke Skywalker natuurlijk:: Verder begin ik die starkiller ook steeds vetter te vinden.Alleen jammer dat ik bijv de kids van Luke en Han solo ( de nieuwe generatie zeg maar) niet ken jammmer dat ze nooit verder zijn gegaan met deze reeks en alleen maar deel 1,2 en 3 gemaakt hebben aangezien daar toch al iedereen van wist hoe dat af ging lopen. Ik zou het zelf best wel vet vinden als ze de reeks ooit nog zouden voortzetten aangezien er nog veel verhalen zijn die alleen maar in de comics enzo verteld zijn maar nog nooit op het witte doek. En dat is toch wel zonde.

Steve-O

Avatar

sofian "Yoda klein maar sterk"

en kort maar krachting:9
Yoda
Darth Vader
Grievous
Obi-Wan

Ja, dat was het:P

Sleepkills

Avatar

Badass Palpatine. Of Jabba the Hut.

sofian

Avatar

Yoda klein maar sterk

Ereptile

Avatar

Ik heb alleen Star Wars 1 gezien in de bios :P Maar ik vind Darth Maul gewoon tof. En van wat ik van General Grievous heb gezien, vond ik hem ook wel tof :P J.Cameron had wel gelijk over Darth Vader, die heeft de meest interessante storyline Smiley face Ik ben geen major Star Wars fan, maar de films vind ik wel goed Smiley face

filmgast

Avatar

Wat een ongelooflijke nerd is die George Lucas toch eigenlijk. Valt me nu pas op. Hij heeft de baard nog niet eens in zijn keel. (daarom laat hij hem waarschijnlijk zo ver groeien :P)

darkgoth

Avatar

Haha Evan Coldberg's Dark Helmet antwoord is naar mijn menning het leukste :P

Sjaak_Polak

Avatar

"Awasawajs big Dart Vader fan!" epic.

Mijn favoriet heb ik niet, heb ze namelijk nog nooit gezien....

NieuwsFilm

meest populair