Tarantino Nachten in diverse bioscopen

In het weekend van 7 & 8 november en 13 & 14 november organiseert RCV Entertainment in samenwerking met een groot aantal bioscopen Quentin Tarantino nachten. Het programma bestaat uit PULP FICTION, JACKIE BROWN en FROM DUSK TILL DAWN met als afsluiter de voorpremière van KILL BILL. Voor het eerst zijn drie Tarantino's films in één nacht op het witte doek te zien.

De Tarantino nachten vinden plaats in 38 steden waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leeuwarden, Den Bosch, Arnhem en Maastricht. Op www.belbios.nl bij "Kill Bill: Tarantino nacht" staat een compleet overzicht van de deelnemende bioscopen, steden en tijden. Het exacte programma verschilt per bioscoop.

Quentin Tarantino werd legendarisch als regisseur van spraakmakende en gewelddadige films als PULP FICTION (1994) en RESERVOIR DOGS (1992). Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het script van FROM DUSK TILL DAWN (1996), NATURAL BORN KILLERS (1994) en TRUE ROMANCE (1993).

KILL BILL gaat over de zwangere huurmoordenaar 'The Bride' (Uma Thurman) die op haar huwelijksdag wordt neergeschoten door Bill (David Carradine) en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden en bewaart Bill tot het laatst...

KILL BILL draait vanaf 20 november in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair