Grote namen voor nieuwe film George Clooney

In Farragut North worden vuile politieke spelletjes gespeeld.

George Clooney zou naar verluidt Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti en Chris Pine een rol willen aanbieden in zijn nieuwe film Farragut North, een bewerking van Beau Willimons gelijknamige toneelstuk.

Farragut North speelt zich af in de Amerikaanse staat Iowa tijdens de presidentiële voorverkiezingen. De film vertelt het verhaal van wonderkind Stephen Myers, een jonge spindoctor die tijdens de presidentiële campagne vuile spelletjes moet spelen om zijn kandidaat te laten winnen tegen een rivaliserende senator.

Clooney zou voor de rol van Myers Chris Pine op het oog hebben. Myers' overste, een verbeten veteraan, zou vertolkt worden door Philip Seymour Hoffman. Paul Giamatti kruipt in de huid van de campagne-manager van Myers' tegenkandidaat.

Volgens recente geruchten zou Clooney ook geïnteresseerd zijn om Evan Rachel Wood (als stafmedewerkster / stoeipoes van Myers) en Marisa Tomei (als onderzoeksjournaliste) in zijn film te betrekken. Wellicht zal Clooney zelf ook een kleine rol opnemen in zijn film.

NieuwsFilm

meest populair