Algemeen

Nieuwe indruk van Sucker Punch

Ook in de lucht vallen rake klappen!

door Bram de Groot op 02.09.2010 om 07:59 in Algemeen
Op de website Cruel and Unusual Films, de productiemaatschappij van Zack Snyder en zijn vrouw Deborah Snyder, is een nieuwe afbeelding verschenen van de film Sucker Punch, die vanaf 14 april 2011 in de Nederlandse bioscoop moet draaien. Eerder zagen we erg mooie actrices in strakke outfits en met vele wapens. Nu zien we dat er ook in de lucht van alles afspeelt. Maakt nieuwsgierig.

muisklik voor een vergrotingIn het ''Alice in Wonderland met machinegeweren" volgen we het personage Baby Doll (gespeeld door Emily Browning) dat naar een gekkenhuis wordt gestuurd. Eenmaal daar aangekomen verplaatst ze zichzelf in een alternatieve wereld om te ontsnappen aan de wreedheden die zei in haar nieuwe onderkomen moet ondergaan. Naast Baby Doll zien we ook de personages Amber (Jamie Chung), Blondie (Vanessa Hudgens) Rocket (Jena Malone), Sweat Pea (Abbie Cornish) en Madam Gorski (Carla Gugino). Hieronder nogmaals de trailer:


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

SkinnyMan "Ik heb nog nooit een film in IMAX gezien, is het verschil met een normale bioscoop echt zo groot? Kun je een impressie geven?

En...aan de wreedheden die zei in haar nieuwe .... zei???"

IMAX is de ultieme filmbeleving hè;)
Het beeld is sowieso erg groot maar dan ook érg scherp. Het geluid is ook erg mooi, maar ik zou niet helemaal achterin gaan zitten: dan zit je tussen 2 grote boxen... IMAX is gewoon erg gaaf en als film-fan moet je daar zeker 1 keer geweest zijn!

SkinnyMan

Avatar

Steve-O "Deze film word echt supervet:E
Kan niet wachten om dit in de IMAX te zien!!!!!"


Ik heb nog nooit een film in IMAX gezien, is het verschil met een normale bioscoop echt zo groot? Kun je een impressie geven?

En...aan de wreedheden die zei in haar nieuwe .... zei???

Steve-O

Avatar

Deze film word echt supervet:E
Kan niet wachten om dit in de IMAX te zien!!!!!

benjamin

Avatar

Geen idee wat het precies gaat worden, maar het ziet er veelbelovend uit.

Aston

Avatar

Dit was natuurlijk ook op te maken uit de trailer. Ik krijg er in ieder geval steeds meer zin in.

NieuwsFilm

meest populair