Zombieland 2 mogelijk in verleden

En als de film er komt, wordt 'ie in 3D opgenomen.

Zombieland bleek een vrij verrassende, frisse film in het grote Hollywood, en daarom kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Niet veel later nadat de film uitkwam, werd al bekend gemaakt dat er daadwerkelijk een vervolg zou komen. De regisseur van het origineel, Ruben Fleischer zou terugkeren om ook het vervolg te regisseren en schrijvers Rhett Reese en Paul Wenick begonnen met werken aan het scenario. Ook de cast, bestaande uit Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone en Abagail Breslin zouden in het vervolg meespelen, hoewel ze nog geen contracten hebben getekend.

Een van de dingen die nog niet echt bekend zijn, is de inhoud van het vervolg. Echter, journalisten die de set van Fleischer's volgende film, 30 Minutes or Less, bezochten, kregen enig commentaar over het scenario. Het blijkt dat de allereerste versie al af is, en de regisseur vond het "amazing". Maar dat wil niet zeggen dat het al klaar is. Hij praatte met MTV namelijk over het vervolg en daaruit kwam het volgende.

"What’s fun about the sequel is we have freedom and flexibility to show different periods. We might have scenes before the zombies, or we might have some months after, or potentially stuff further down the road. Through the voice-over and the way the movie is structured, we can really explore all different sides of it."

Het lijkt er dus op dat het scenario nog niet volledig af is, en dat er nog wel mogelijk grote veranderingen worden aangebracht. Daar komt ook bij dat de regisseur een aantal andere opties heeft voor volgende films, namelijk een film over agenten en Babe in the Woods. Het hoeft dus niet zo te zijn dat de film er daadwerkelijk in 2011 gaat komen, zoals men tot nu toe altijd aan heeft genomen.

Tot slot lijkt het erop dat James Cameron met de 3D-effecten in deze film wel tevreden kan zijn, mits de film daadwerkelijk in 3D wordt gemaakt: "When it comes to 3-D, I feel pretty strongly that you should shoot it in camera. I feel like it just looks so much better. If you’re going to make a 3-D movie, go ahead and make a 3-D movie. I would definitely, if we do ‘Zombieland 2,’ make it in 3-D and want to shoot it in 3-D."

NieuwsFilm

meest populair