Algemeen

Promoposter van The Cold Light of Day

Nieuwe actiethriiler met Henry Cavill, Bruce Willis en Sigourney Weaver.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 09.09.2010 om 07:59 in Algemeen
Onlangs is de productie gestart voor de film The Cold Light of Day van regisseur Mabrouk El Mechri, bekend van de film JCVD (2008). De actiethriller, met o.a. Henry Cavill (Stardust, 2007), Bruce Willis en Sigourney Weaver, gaat over een jonge Amerikaan die alleen achterblijft als zijn familie wordt gekidnapped tijdens een vakantie in Spanje. Hij heeft slechts een paar uur de tijd om een verband te vinden tussen hun verdwijning en een geheim van zijn vader.


De bovenstaande promoposter is ontdekt in Spanje, waar ook opnames plaatsvinden. The Cold Light of Day moet in 2011 in de bioscoop draaien.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Neooo "Mooie titel, interessante combinatie van acteurs en leuke locatie. Maar puur afgaand op de synopsis een beetje een standaard-verhaal?"


Hoop dat "het geheim van zijn vader" een mooie plottwist gaat worden.

Neooo

Avatar

Mooie titel, interessante combinatie van acteurs en leuke locatie. Maar puur afgaand op de synopsis een beetje een standaard-verhaal?

nieuwslaatste nieuws