Video

The Tourist Trailer!

Johnny Depp en Angelina Jolie in een nieuwe thriller.

door FilmTotaal op 15.09.2010 om 18:20 in Video
Hieronder de allereerste trailer van de thriller The Tourist met daarin Johnny Depp en Angelina Jolie. In The Tourist speelt Depp een Amerikaanse toerist die in een web van intriges verzeild raakt door een een vrouwelijke Interpol agent (Jolie). Deze probeert op haar beurt een crimineel te achterhalen die eens haar geliefde was.

Vanaf 13 januari in de bioscoop.


17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DashX

Avatar

Doet me toch beetje denken aan Mr. & Mrs Smith

Helios

Avatar

Mooie tegenhanger van Knight en Day idd, maar met hierin de man in de kwetsbare rol. Depp lijkt me wel iemand die een dergelijke rol op een leuke/humoristische manier kan neerzetten (Hoop alleen dat hij 't ook nog wat extra diepte/geloofwaardigheid kan meegeven). Neem daarbij de mooie locatie en ik voorspel een prima popcornfilm die ook geschikt is om mijn wederhelft mee naartoe te nemen ;). Heb overigens niet zoveel met Jolie, maar vind de wat oudere look haar eigenlijk wel ten goede komen.

MrPicture

Avatar

B@chelor "Ik moet wel even wennen om Depp in een serieuze rol te zien. Ik zie alleen maar die lijpe rollen voor me. En ook ik vind 't iets van Knight & Day weg hebben."


Het is blijkbaar populair om buddy films te maken met romantische thriller elementen dat te maken heeft met de C.I.A of Geheime Dienst. Knight & Day flopten, Duplicity flopten redelijk, dus moet dit de Pluto Nash van de 3 worden ?????

B@chelor

Avatar

Ik moet wel even wennen om Depp in een serieuze rol te zien. Ik zie alleen maar die lijpe rollen voor me. En ook ik vind 't iets van Knight & Day weg hebben.

Neooo

Avatar

Nounou, een beeeeetje meer vertrouwen in Johnny Depp is wel op zijn plaats. Hij kiest elke filmrol heel zorgvuldig; het lijkt me sterk dat hij nu zomaar kiest voor een simpele actiethriller.

HaroldKumar

Avatar

MrPicture "Ondanks het feit dat Jolie en Depp hier de Tom Cruise en Cameron Diaz routine overdoen uit Knight & Day lijkt dit me nog steeds een hele vervelende film.

Depp haten Jolie tijdens het filmen, dus dat trekt eigenlijk alle chemie tussen de 2 al weg. Paul Bettany speelt hier de rol van Peter Sarsgaard uit Knight & Day.

Is dit dus niet gewoon Knight & Day met een dikke Johnny Depp en een onder interressant verhaal.

Andere film referentie - Duplicity - Opnieuw een voorbeeld dat erg toegeleunt kan worden tegen deze film."


Klopt als een bus

MrPicture

Avatar

Ondanks het feit dat Jolie en Depp hier de Tom Cruise en Cameron Diaz routine overdoen uit Knight & Day lijkt dit me nog steeds een hele vervelende film.

Depp haten Jolie tijdens het filmen, dus dat trekt eigenlijk alle chemie tussen de 2 al weg. Paul Bettany speelt hier de rol van Peter Sarsgaard uit Knight & Day.

Is dit dus niet gewoon Knight & Day met een dikke Johnny Depp en een onder interressant verhaal.

Andere film referentie - Duplicity - Opnieuw een voorbeeld dat erg toegeleunt kan worden tegen deze film.

esteban

Avatar

Eerlijk? I'm not impressed. 't Is ook een wat slonzige trailer. Weinig originele montage, flets zelfs. En de timing zit ook al niet strak. Mij hebben ze allesinds nog niet beet voor deze. Al laat ik mij natuurlijk niet altijd door trailer leiden. ;)

fokkeyou

Avatar

Steven Berkoff :W

HaroldKumar

Avatar

Wat zeggen ze ookalweer over dit soort films? 13 in een dozijn of zoiets... Zo'n film die het alleen goed gaat doen omdat de twee hoofdrollen zijn gegeven aan een chick waar alle mannen op geilen (inclusief moi meme) en een gozer waar alle poesjes nat van worden. Met wat romance voor de dames en de nodige explosieve actie voor de heren moet dit de natte droom zijn voor Hollywood producenten.

Hoiii

Avatar

Yeah Johnny Depp, geweldig man, ,maar met Angelina,.. wat een combinatie en wat ziet ze er ouder uit opeens, mja JOHNNY, ziet wel niet uit naar een film wat ik leuk zou vinden.

bobocad

Avatar

Venitië is een toffe filmlocatie. Italië is immers een mooi land met mooie steden. Jolie ziet er nog steeds goed uit, maar ach ik ben een paar jaartjes ouder dan haar. Dan is wel makkelijk praten. :P
Depp vind ik een goeie acteur. Verplichte kost om te zien.

Alleen ik vraag mij af waarom Amerikanen Depp en Jolie voor de zoveelste keer met een Brits accent spreken. :}

wallace

Avatar

Vet man, leuke thriller lijkt mij dit.

WeWereWarned

Avatar

Wil ik zien! Wat ziet Johnny Depp er oud uit :o
Angie haar haar is bèremooi als ze dansen :o

benjamin

Avatar

Erik Van Looy zal nu wel vloeken, hij had deze film ook aangeboden gekregen. En ik moet zeggen dat het er goed uitziet.

WD

Avatar

Lijkt me eigenlijk wel een strakke film, ik weet niet zeker of het wat wordt, maar ik zie Depp wel graag, dus ik ga het er toch maar op wagen...

(AJ wordt toch ook alweer een jaartje ouder, ziet er naar mijn mening minder sexy uit dan eerst, maja, wat wil je...)

NieuwsFilm

meest populair