Algemeen

Poster Let Me In

Een duistere poster voor de remake van Let The Right One In.

door Jim Pedd op 19.09.2010 om 14:44 in Algemeen
De Amerikaanse remake van het Zweedse wonder Lat den Rätte Komma In belooft een vrij duistere film te worden. Zo was er een tijdje geleden nog een Red Band-trailer voor de film, die liet zien dat het er hard aan toe zal gaan. Vandaag weer een nieuwe poster van de film, die het beeld van een duistere film wederom bevestigd.
Let Me In, met Chloe Moretz en Kodi Smit-McPhee in de hoofdrollen is het verhaal van Abby en Owen. Owen is een eenzame jongen die op school gepest wordt, en Abby is zijn nieuwe buurmeisje met een duister geheim. De film draait in Nederland vanaf 4 november 2010 in de bioscopen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

WeWereWarned "Jaach :S Maar nu zit ik er wel mee... En ik ken er nog die erover klagen.."


The Last Exorcism staat in de top 10 van Kinepolis deze week op 8 met een zeer bescheiden release.

WeWereWarned

Avatar

benjamin "Kinepolis heeft ook niet echt veel zalen in West-Vlaanderen. Het spijtige is gewoon dat mensen liever naar rommel als Saw deel te veel gaan dan naar films die net dat ietsje meer vragen van de toeschouwers."


Jaach :S Maar nu zit ik er wel mee... En ik ken er nog die erover klagen..

benjamin

Avatar

WeWereWarned "De beter horrorfilms zoals deze, The Last Exorsism en waarschijnlijk ook Buried speelt men niet in de Kinepolis zalen van West-Vlaanderen. Too bad :("


Kinepolis heeft ook niet echt veel zalen in West-Vlaanderen. Het spijtige is gewoon dat mensen liever naar rommel als Saw deel te veel gaan dan naar films die net dat ietsje meer vragen van de toeschouwers.

MrMyrmica

Avatar

Sucks to be you! :P

WeWereWarned

Avatar

De beter horrorfilms zoals deze, The Last Exorsism en waarschijnlijk ook Buried speelt men niet in de Kinepolis zalen van West-Vlaanderen. Too bad :(

nieuwslaatste nieuws

meest populair