Algemeen

Spielberg geïnteresseerd in Robopocalypse

Het scenario is nu een "A-list" script, dus veel mensen willen eraan meewerken.

door Jim Pedd op 22.09.2010 om 07:59 in Algemeen
Al in 2009 hadden we het bericht dat er gewerkt wordt aan een film van het manuscript Robopocalypse, van Daniel H. Wilson. Het boek gaat over het lot van de mensheid, nadat de robots in opstand zijn gekomen. In mei van dit jaar hadden we bericht dat het wel eens zou kunnen dat Steven Spielberg de film gaat regisseren.

Nu blijkt dat het scenario van de film, geschreven door Drew Goddard - eerder verantwoordelijk voor Cloverfield - daadwerkelijk op Spielberg's bureau ligt. Dit zorgt ervoor dat het scenario flink naam maakt in Hollywood: als Spielberg geïnteresseerd is, dan moet het wel wat zijn, zo is de gangbare gedachte. Dat betekent dat veel agenten het scenario al hebben aangevraagd, om hun acteurs mogelijk auditie te laten doen.

Dat Spielberg interesse heeft in het scenario, wil echter niet zeggen dat hij de verfilming ervan daadwerkelijk zal regisseren. Hij is wel vaker geïnteresseerd in een film, denk maar aan Harvey, Lincoln en een remake van Oldboy, maar regisseert die projecten vaak niet. Meestal treedt hij dan op als producer in de productie.

Mocht Spielberg de film niet besluiten te regisseren, is het wel erg waarschijnlijk dat hij er gaat komen. Dat is dan dus waarschijnlijk met hem als producer, en met een ander op de regiestoel.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Thiver "Want acteurs gaan slechter acteren naarmate ze ouder worden...? :?"


Zucht, voor sommigen moet je het altijd nog eens extra uitleggen. Aangezien je bij acteren ook een rol geloofwaardig fysiek moet kunnen uitbeelden, en dit is zeker het geval bij Indiana Jones, is dit voor Ford zeker niet eenvoudig gezien zijn leeftijd. Snappie?

Thiver

Avatar

nietselam "...was wel mooi om ford weer eens terug te zien die het ook niet slecht deed voor zijn leeftijd."

Want acteurs gaan slechter acteren naarmate ze ouder worden...? :?

nietselam

Avatar

Indiana jones was verschrikkelijk maar was niet alleen zijn schuld, was wel mooi om ford weer eens terug te zien die het ook niet slecht deed voor zijn leeftijd.

eddie32

Avatar

De laaste blockbuster kan ik mij niet eens meer herinneren indiana jones voor het laast geloof ik wordt wel weer tijd idd

marcjeb

Avatar

Het wordt wel weer eens tijd voor Spielberg om van zich te laten horen, zijn laatst grote project was volgens mijn "The Pacific"

NieuwsFilm

meest populair