Algemeen

Rachel Weisz in 360

Deze opmerkelijke seksfilm herenigt haar met The Constant Gardener regisseur Fernando Meirelles.

door Arman Avsaroglu op 22.09.2010 om 12:11 in Algemeen
Rachel Weisz is de laatste jaren bijzonder actief. Zo was ze onder andere te zien in The Lovely Bones en Agora en komen binnenkort nog de films Dream House en The Whistleblower van haar uit. Daar kan ze nu weer een nieuw project aan toevoegen.

Weisz zal namelijk de hoofdrol spelen in 360, een film van de Braziliaanse regisseur Fernando Meirelles die haar al eerder regisseerde in The Constant Gardener. Rachel Weisz won voor die rol een Oscar.

360 is geschreven door scenarist Peter Morgan (Hereafter, The Queen) en moet gaan over pairs of characters and their sexual relations zoals Variety het nogal vaag omschrijft. De film is gebaseerd op een Frans toneelstuk uit de vorige eeuw. Wanneer de opnames beginnen, is nog niet bekend.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

User.Reload()

Avatar

Rorschach "Is dit geen sequel dan op 300? =P"

"Madness...?"
"THIS IS SPERMA!!!"

(Ja, ik weet dat het Engels niet helemaal klopt... :P )

benjamin

Avatar

Rorschach "Is dit geen sequel dan op 300? =P"


"Tonight we fuck in hell"

Rorschach

Avatar

Is dit geen sequel dan op 300? =P

benjamin

Avatar

Is het op zich niet opmerkelijk dat Mereilles en Morgan getekend hebben voor en seksfilm? Maar als deze weer op het niveau van Constant Gardener en Cidade De Deus zit, moet ik hem gezien hebben.

Steadicam

Avatar

Er staat al een uur een nieuwsbericht met 'opmerkelijke seksfilm' als onderschrift online en er is nog geen reactie? Opmerkelijk :E. Ach, als deze film ook maar half zo goed als The Constant Gardener wordt ben ik al tevreden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair