Algemeen

Stallone schrijft script zesde Rocky film

door FilmTotaal op 13.12.2002 om 17:51 in Algemeen
Sylvester Stallone gaat het script schrijven voor een zesde Rocky film. Het is nog niet bekend of de acteur zelf weer in de huid kruipt van de bokser. Twaalf jaar geleden verscheen de laatste Rocky in de bioscopen.

Stallone zou de bokser Rocky Balboa moeten spelen, die nog een keer de bokshandschoenen aantrekt nadat hij met pensioen is gegaan. Hij hing zijn handschoenen in de wilgen in de vijfde en laatste Rocky-film, die in de bioscopen geen succes was. Geruchten over een zesde film doen al jaren de ronde.

Filmstudio MGM bevestigt dat Stallone in de arm is genomen en voegt eraan toe dat ze met de zesde film terug wil gaan naar het begin van de Rocky-cyclus, toen de films nog met een klein budget gemaakt werden.

Stallone schreef het script van de vijf eerdere films ook. De eerste film kreeg twee Oscars in 1977, voor beste film en beste regisseur. Hij werd ook voor twee Academy Awards genomineerd. De bioscoophit kostte een miljoen dollar om te maken en leverde 220 miljoen op. De vijfde Rocky bracht slechts 40 miljoen op.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair