Emma Stone: de nieuwe Mary Jane Watson?

Verder is er ook een kandidaat voor de rol van Gwen Stacy in Marc Webb's Spider-Man reboot.

We weten nog steeds bijzonder weinig over Marc Webb's aankomende Spider-Man reboot. Een tijdje terug werd Andrew Garfield aangewezen als de nieuwe Peter Parker, maar verder is er nog helemaal niets concreets bekend. Nu komt het bericht binnen dat twee actrices in de race zijn voor twee vrouwelijke hoofdrollen, namelijk die van Mary Jane Watson en Gwen Stacy.

Het gaat om Mia Wasikowska (Alice in Wonderland) en Emma Stone (Zombieland). Beiden zijn reeds samengekomen met Sony, Garfield en Webb om het te hebben over de rollen van love interests Mary Jane en Gwen. Het zit er, op basis van het uiterlijk, dik in dat Emma Stone in dit geval gaat voor de rol van MJ en Wasikowska voor de rol van Gwen.

Eerder vernamen we al dat de volgende actrices ook in verband worden gebracht met de rollen: Imogen Poots, Ophelia Lovibond, Lily Collins, Teresa Palmer, Emma Roberts en Mary Elizabeth Winstead. Entertainment Weekly bericht dat Sony geen commentaar wil geven over eventuele andere kandidaten. Ook wordt er niets gezegd over de huidige rangorde in Sony's shortlist.

Wasikowska zou niet geheel welwillend staan tegenover de klus. Dit heeft er wellicht mee te maken dat een rol in de reboot niet enorm veel geld oplevert, terwijl je waarschijnlijk wel vastzit aan een contract voor meerdere films. Wasikowska heeft wellicht al zo'n soort contract lopen bij Disney voor een nieuwe Alice in Wonderland film.

De opnames van Spider-Man beginnen eind dit jaar, dus we kunnen spoedig nieuws verwachten rondom dit alles. De film staat gepland voor 2 juli 2012.



NieuwsFilm

meest populair