Algemeen

Emma Stone: de nieuwe Mary Jane Watson?

Verder is er ook een kandidaat voor de rol van Gwen Stacy in Marc Webb's Spider-Man reboot.

door Jan-Peter Rook op 24.09.2010 om 17:54 in Algemeen
We weten nog steeds bijzonder weinig over Marc Webb's aankomende Spider-Man reboot. Een tijdje terug werd Andrew Garfield aangewezen als de nieuwe Peter Parker, maar verder is er nog helemaal niets concreets bekend. Nu komt het bericht binnen dat twee actrices in de race zijn voor twee vrouwelijke hoofdrollen, namelijk die van Mary Jane Watson en Gwen Stacy.

Het gaat om Mia Wasikowska (Alice in Wonderland) en Emma Stone (Zombieland). Beiden zijn reeds samengekomen met Sony, Garfield en Webb om het te hebben over de rollen van love interests Mary Jane en Gwen. Het zit er, op basis van het uiterlijk, dik in dat Emma Stone in dit geval gaat voor de rol van MJ en Wasikowska voor de rol van Gwen.

Eerder vernamen we al dat de volgende actrices ook in verband worden gebracht met de rollen: Imogen Poots, Ophelia Lovibond, Lily Collins, Teresa Palmer, Emma Roberts en Mary Elizabeth Winstead. Entertainment Weekly bericht dat Sony geen commentaar wil geven over eventuele andere kandidaten. Ook wordt er niets gezegd over de huidige rangorde in Sony's shortlist.

Wasikowska zou niet geheel welwillend staan tegenover de klus. Dit heeft er wellicht mee te maken dat een rol in de reboot niet enorm veel geld oplevert, terwijl je waarschijnlijk wel vastzit aan een contract voor meerdere films. Wasikowska heeft wellicht al zo'n soort contract lopen bij Disney voor een nieuwe Alice in Wonderland film.

De opnames van Spider-Man beginnen eind dit jaar, dus we kunnen spoedig nieuws verwachten rondom dit alles. De film staat gepland voor 2 juli 2012.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Steenvoorden "je hebt het niet mis, ze willen hem wel hebben voor die rol."

:+
Maar dat is dus nog niet bevestigd.....
Helen Mirren lijkt me nog steeds geweldig als Aunt May:E

Steenvoorden

Avatar

Steve-O "Jameson werd volgens mij misschien Hugh Laurie..... Maar ik kan het mis hebben."


je hebt het niet mis, ze willen hem wel hebben voor die rol.

benjamin

Avatar

Toch veel liever haar dan Duff.

filmgast

Avatar

Emma Stone..doen..

Steve-O

Avatar

Ereptile "Emma Stone als MJ Smiley face Op zich geen verkeerde keuze. Die actrice uit Alice in Wonderland ken ik niet...Ik ben benieuwd wie J.Jameson, Aunt May enzo gaan vertolken."

Jameson werd volgens mij misschien Hugh Laurie..... Maar ik kan het mis hebben.

Ereptile

Avatar

Emma Stone als MJ Smiley face Op zich geen verkeerde keuze. Die actrice uit Alice in Wonderland ken ik niet...Ik ben benieuwd wie J.Jameson, Aunt May enzo gaan vertolken.

Lord Voldemort

Avatar

Bah voor de actrice - ze is niet het girl-next-door type - en bah voor MJ. Begin nou eens goed en kies Gwen. (Technisch gezien eerst Betty, maar goed)

Although, als dit een Ultimate Spider-Man verfilming wordt dan zal het wel weer met MJ als love-interest gaan.

Steve-O

Avatar

Nog een Alice in Wonderland :?
Stone lijkt me wel goed als MJ maar Wasikowska als Gwen:}
Nee, doe maar iemand anders:9

NieuwsFilm