Video

Death Race 2 trailer

Prequel op de succesvolle voorganger uit 2008 met Jason Statham.

door Bram de Groot op 03.10.2010 om 14:45 in Video
Universal Studios Home Entertainment heeft de trailer vrijgegeven van de film Death Race 2, die binnenkort op DVD en Blu-ray by verkrijgbaar moet zijn. De actiefilm, geregisseerd door regisseur Roel Reiné, is een prequel op de redelijk succesvolle eerste deel Death Race (2008) van Paul W.S. Anderson. Hoofdrollen in dit tweede deel zijn voor Lauren Cohan, Luke Goss, Tanit Phoenix, Sean Bean, Ving Rhames, Danny Trejo en Frederick Koehler.

Death Race 2 speelt zich af in de nabije toekomst, waarin de Verenigde Staten in een economische crisis verkeert en geweld groeiende is . In een poging om de criminaliteit de kop in te drukken, worden privé-gevangenissen geopend. Maar in plaats van het probleem op te lossen, komen er meer bendes en moordenaars bij. Bij zijn aankomst in de Terminal Island gevangenis, trekt veroordeeld moordenaar Carl Lucas de aandacht van September Jones, een ambitieuze televisiepersoonlijkheid. September Jones is bezig met het opstarten van het ultime reality programma, Death Race. Deze gewelddadige race zet diverse, reeds gevaarlijke, gevangenen tegenover elkaar.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

GalO "death race begins had het beter kunnen heten dan death race 2 maar voor een direct to blu ray release ziet het er wel goed uit.."
Ben het helemaal met je eens, ziet er idd erg interessant ui en het idd beter DR Begins of The Binning kunnen het dan DR2, maar ik wil hem zeker wel zien!

Voor degenen hierboven die niet weten of het voor of na de film met Jason Statham is, lees het stukje tekst eerst eens goed, er staat vermeld dat het om een prequel gaat.

GalO

Avatar

Death race begins had het beter kunnen heten dan death race 2 maar voor een direct to blu ray release ziet het er wel goed uit..

RyanD

Avatar

Death race 2 zal net als death race 1 even geweldadig amuserend zijn. Ook de acteurs van deel 2 doen niet onder aan die van deel 1. Je hebt met Danny Trejo, Sean Bean en Ving Rhames toch bekende namen die een actiefilm kleur geven.

Alleen snap ik de keus van Luke Goss niet helemaal? Hij doet me meer aan een wannabe Jason Statham denken.

Of is deze Luke Goss die eerste gemaskerde coureur uit deel 1, die toen in het begin omkwam en toen vervangen werd door Jason Statham? Deze tweede film is nog een prequel dus dat zou best kunnen.

Ik ga em' zeker huren!

Asperientje

Avatar

Roel Reiné. das toch een nederlandse regisseur die zijn amerikaans 'filmdebut' maakte met een film van steven seagal? In ieder geval zo moet je het niet gaan doen, want anders heb je strax de niuewe nederlandse uwe boll, alleen zijn dit geen videogame verfilmingen. Maar ik kan weinig zeggen over de film want ik heb m natuurlijk nog niet gezien, maar de eerste was niet veel bijzonders en dat kan ik wel zeggen.

een + voor deze film is wel weer the machete oftewel danny trejo!

benjamin

Avatar

Ik krijg plots zoveel medelijden met Sean Bean: steengoed als Boromir in Lord Of The Rings en altijd maar weer moeten opdraven in dit soort rommel. Death Race 2: komaan.

Windblade

Avatar

Als ik de trailer zo bekijk is het volgens mij een prequel.
Ik vind de eerste ook wel leuk, dus ik wil deze ook we zien Smiley face

jaime91

Avatar

Ja ziet er inderdaad tof uit en ik vond de eerste echt helemaal te gek maaar vind inderdaad dat hij toch nogal veel lijkt op de 1ste en dat is toch best jammer.En daarbij vind ik het ook jammer dat Jason Statham of Tyrese Gibson hier geen rol in hebben maar goed ik vind Roel Reine wel weer een goeie regiseur dusja na een beetje wikken en wegen denk ik toch dat ik deze film best wel wil zien en dan hoop ik wat betreft de gelijkenis dat dat toch wel mee valt en dat dit gewoon net als de eerste weer een waanzinnige bloederige actiefilm is;). Maar dan vraag ik mij nog 1 ding af en dat is speelt deze film zich voor of na de death race met Statham af?

Ereptile

Avatar

Ziet er best cool uit :D Misschien wel een keertje huren ;)

Angelater

Avatar

Blij dat 14K van de partij is. Ben benieuwd.

PyroZnype

Avatar

Geinig, net alsof je de eerste film zit te kijken en dat is niet verkeerd. Wel geinig dat ze de zowat alle wagens uit deel 1 hierin ook gebruiken, zo hou je de kosten ook laag Smiley face

NieuwsFilm