Algemeen

Titel bekend voor Transformers III

Hoe heet de opvolger van Revenge of The Fallen?

door Bram de Groot op 07.10.2010 om 08:00 in Algemeen
Enkele maanden geleden werd bekend dat de openingsscène van Transformers 3 zich gedeeltelijk afspeelt op de maan. De nieuwe titel haakt hier mooi op in, aangezien deze Transformers: The Dark of the Moon zal zijn. Dit wordt gesuggereerd door de website Seibertron en is ondertussen bevestigd door bronnen van Collider, een andere filmwebsite.

Op Amazon.com zijn namelijk drie Transformers: The Dark of the Moon boeken verschenen met de subtitels Invasion of the Decepticons, Secrets of the Autobots en Autobots Betrayed. Volgens DomainTools.com is het domein Transformersthedarkofthemoonmovie.com op 13 september 2010 vastgelegd. Verdere plotdetails over de films blijven voorlopig echter nog onbekend.

De film wordt uiteraard weer geregisseerd door Michael Bay en hoofdrolspelers zijn Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whitely, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Alan Tudyk, Ken Jeong, Patrick Dempsey en John Malkovich. De derde Transformers verschijnt vanaf begin juli 2011 in de bioscoop.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gladiator 80

Avatar

Natuurlijk weer altijd die domme negatieve reacties... Ik vind de title erg goed klinken. Niks te Twilight en blablabla.

Sandvink

Avatar

Waarom niet gewoon simpel.... Transformers 3: Return of the rustbuckets.

Masterbrain

Avatar

Waarom maakt bay nou niet dragonball reboot
dan dat je het aan een chinese neurt geeft ?

Thiver

Avatar

Rooster "Ja. Niemand die Bay's 'ondefinieerbare robot-crap deel 3' associeerd met een legendarisch album waarvan de titel slechts gedeeltelijk overeenkomt."

Misschien was het toeval: ik denk iedere dag wel even een paar seconden aan Pink Floyd. ;)

Chrischzz

Avatar

Of..
Space centre.. Spaceshuttle... maan... Robots.. Unicron...?

Decepticon

Avatar

Steve-O "Tja, ik hoop in ieder geval op een betere titel. Revenge of the Fallen klinkt best gaaf (ook al was de film natuurlijk niet bijster goed maar dat terzijde), dus ze mogen voor dit laatste deel wel hun beste titel gebruiken:9"
Omdat het bekend is dat in TF3 de mensen een afkeer tegen de Autobots hebben (er zijn foto's vrij met het Autobot symbool op muren met daaronder de tekst: Go Home!), is "Autobots Betrayed" toch een perfecte titel!

Jan231

Avatar

Niet zo zeuren mensen, wacht nou eerst de teasertrailer af. tot je daadwerkelijk iets ziet, kun je er maar weinig over zeggen vind ik.

shellghost

Avatar

Ik kreeg flashbacks naar Five faces of Darkness...
Mag hopen dat ze die niet gaan verneuken.. :X

Darkman16

Avatar

Waarom denk ik aan Pink Floyd Smiley face ...

Steve-O

Avatar

Decepticon "Er is nog niks bevestig, ook de domein registratie van de site is niet bevestigd door Paramount, maar ik ben er ook niet wild van.
Wat heeft de maan nu eigenlijk met het Tranformers universum te maken, ok er komt ook materiaal wat betrekking heeft op de jaren 60 NASA/Russiche ruimte gebeuren? en ze filmen nu bij Kennedy Space Centre, maar het gaat toch echt om Cybertron.
Ik hoop wel, dat als dit de titel is, dat het duidelijk een beetje origineel uitgewerkt is."

Tja, ik hoop in ieder geval op een betere titel. Revenge of the Fallen klinkt best gaaf (ook al was de film natuurlijk niet bijster goed maar dat terzijde), dus ze mogen voor dit laatste deel wel hun beste titel gebruiken:9

MertK

Avatar

Doe mij maar "Transformers III: This one won't suck."

Decepticon

Avatar

Steve-O "Is dit echt de titel:?
Beetje slecht..."
Er is nog niks bevestig, ook de domein registratie van de site is niet bevestigd door Paramount, maar ik ben er ook niet wild van.
Wat heeft de maan nu eigenlijk met het Tranformers universum te maken, ok er komt ook materiaal wat betrekking heeft op de jaren 60 NASA/Russiche ruimte gebeuren? en ze filmen nu bij Kennedy Space Centre, maar het gaat toch echt om Cybertron.
Ik hoop wel, dat als dit de titel is, dat het duidelijk een beetje origineel uitgewerkt is.

Rooster

Avatar

Thiver "Ben ik de enige die aan Pink Floyd denkt?"
Ja. Niemand die Bay's 'ondefinieerbare robot-crap deel 3' associeerd met een legendarisch album waarvan de titel slechts gedeeltelijk overeenkomt.

Thiver

Avatar

Ben ik de enige die aan Pink Floyd denkt?

benjamin

Avatar

Wauw, zelfs de titel is al slecht, dat belooft voor de volledige film.

B@chelor

Avatar

Meh...voor mij had had TF3 ook volstaan.

Steve-O

Avatar

Is dit echt de titel:?
Beetje slecht...

Lord Voldemort

Avatar

jochemb "Het had zo de titel voor de nieuwe twilight kunnen zijn."


"Twilight VI: The Dark Side of the Moon: Cullen's Betrayed"
Dat klinkt goed.

jochemb

Avatar

Het had zo de titel voor de nieuwe twilight kunnen zijn.

NieuwsFilm