Opvallend Castingnieuws

Nieuwe films voor onder andere Al Pacino, Ray Liotta en Emily Blunt.

Wekelijks duiken er veel castingberichten op waar we hier bij Filmtotaal niet altijd over berichten. Daarom deze terugkerende rubriek, waarin we de interessantste castingnieuwtjes van de afgelopen tijd op een rijtje zetten.

Al Pacino had eerder dit jaar veel succes met zijn rol als Jack Kevorkian in de HBO film You don't Know Jack. Dat beviel hem zo goed dat hij nu opnieuw een samenwerking met de tv-zender aangaat. Pacino zal de hoofdrol vervullen in een televisiefilm over Phil Spector, de bekende platenproducent die onlangs werd veroordeeld voor moord. De film wordt geschreven en geregisseerd door David Mamet, bekend van onder meer Glengarry Glen Ross en The Untouchables. Het is nog niet bekend of de film ook een bioscooprelease krijgt.

Emily Blunt en Rachel Weisz spelen samen de hoofdrollen in een nieuwe film van Lynn Shelton, die vorig jaar enig succes had op het festivalcircuit met haar debuut Humpday. Over haar nieuwste, nog titelloze, film is nog niet veel bekend, maar het feit dat Weisz en Blunt de twee hoofdrollen spelen maakt dit project al per definitie interessant.

De cast van de nieuwe film Wanderlust, geregisseerd door David Wain (Role Models) en in de hoofdrollen Jennifer Anniston en Paul Rudd, blijft maar uitbreiden. Na Malin Akerman, Lauren Ambrose en Justin Theroux is nu bekend geworden dat ook Ray Liotta (Goodfellas) een rol zal spelen in de film over een echtpaar dat om hun huwelijk te redden de grote stad uitvlucht en in een hippiecommune belandt.



NieuwsFilm

meest populair