Trailer Dik Trom

Grote nieuwe Nederlandse speelfilm van producent Reinout Oerlemans.

De eerste trailer van de nieuwe Nederlandse film Dik Trom is door distributeur Benelux Film vrijgegeven. De film is gebaseerd op de boeken van C. Kieviet, maar vertelt wel een origineel verhaal.

De film gaat over Dik Trom, een vrolijke, eerlijke, beetje gezette jongen. Samen met zijn ouders woont hij in het knusse Dikkedam, waar iedereen net zo dik en uitbundig is als hij. Diks gelukkige leventje verandert als de familie gaat verhuizen naar Dunhoven, waar zijn vader een restaurant begint. In Dunhoven is niemand uitbundig of dik. Iedereen is juist hartstikke dun en de mensen zijn alleen maar bezig met uiterlijk, gezondheid en sport. Ze zitten dan ook helemaal niet te wachten op die dikke familie Trom en hun restaurant vol calorieën. Niet alleen het restaurant kent een moeilijke start, ook Dik heeft moeite zich aan te passen.

De film markeert het regiedebuut van regisseur Arne Toonen en heeft een rolbezetting van onder andere Eva van der Gucht, Marcel Mutsers, Thijs Römer en Michael Nierse in de rol van Dik. Vanaf 24 november in de bioscoop.




NieuwsFilm

meest populair