Algemeen

Eerste setfoto's The Hangover 2

The gang is weer helemaal terug, nu op weg naar Thailand.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 12.10.2010 om 14:57 in Algemeen
Todd Phillips is nog maar net klaar met zijn nieuwe film Due Date, vanaf 12 november in de bioscopen te zien, of de opnames van zijn nieuwste film, The Hangover 2, gaan al van start. De eerste setfoto's zijn inmiddels al uitgelekt waarin we acteurs Ed Helms, Bradley Cooper en Zack Galifianakis op een vliegveld zien. Waarschijnlijk zijn ze op weg naar Thailand, waar de tweede Hangover zich grotendeels zal afspelen.
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bambufan

Avatar

Zack Galifianakis rol als volwassen kind was naar mijn idee de spil van de eerste film. Als het de schrijvers lukt om die intentie vast te houden dan kon het zomaar eens helemaal goed komen met deel 2.

LMF

Avatar

Deel 1 was geweldig. Het is zelfs een beetje hallucinant om die acteurs weer bij elkaar te zien. Hoewel ik niet geloof dat het bij een sequel allemaal opnieuw zal werken, ben ik hier toch benieuwd naar.

BatMotor

Avatar

Deel 1 was echt helemaal niet leuk,laat staan 2.

Edwins1984

Avatar

Deel 1 was echt een geniale comedy waar er maar weinig van zijn helaas.
De orginele cast is terug bij deel 2, wat meestal wel een goed teken is.

Hopelijk evenaart hij ook het niveau van de eerste film (Al lijkt me dat moeilijk)

timdekw

Avatar

B@chelor "Ik heb deel 1 een stuk of 3-4 keer gezien; en elke keer lag ik in een deuk. Ik hoop dat deel 2 qua niveau in de buurt komt van het eerste, zo niet evenaart."


De eerste keer vond ik de film ook geniaal, lag dubbel in de bioscoopzaal (net als iedereen overigens), maar bij de herkijk op DVD vond ik de film al een stuk minder leuk. Wat helaas heel vaak het geval is bij komedies tegenwoordig, jammer. Toch ben ik wel een beetje benieuwd naar deel 2. Maar ik ben wel bang voor het feit dat het gewoon een herhaling wordt.

Due Date, daar kijk ik wel enorm naar uit!

B@chelor

Avatar

Ik heb deel 1 een stuk of 3-4 keer gezien; en elke keer lag ik in een deuk. Ik hoop dat deel 2 qua niveau in de buurt komt van het eerste, zo niet evenaart.

Duikboot

Avatar

Goed dat ze weer hetzelfde clubje hebben weten te strikken. Ik heb een vermoeden dat dit een van de weinig goeie sequels gaat worden... We zullen zien, ik hoop alleen niet dat ik er naast zit :)

Decepticon

Avatar

Asyrian ":|
humorloosheid? :P
Deel 1 was echt fantastisch, heb zowat de hele film in een deuk gelegen van het lachen.

Wel beetje jammer dat ze dan nog een deel 2 doen... verhaal was imo afgesloten."
Ben het helemaal met je eens!!

Steve-O

Avatar

Ja the Hangover was toch wel erg leuk:E Ben benieuwd of dit weer net zo grappig al dan niet grappiger gaat worden.
Btw, er zijn ook setfoto's van Conan.....

Asyrian

Avatar

gg_kelly "Persoonlijk vond ik deel 1 nou niet echt fantastisch, maar goed als er een deel 2 komt met de oude acteurs is het meestal wel de moeite waard om die dan ook maar te kijken :)"


:|
humorloosheid? :P
Deel 1 was echt fantastisch, heb zowat de hele film in een deuk gelegen van het lachen.

Wel beetje jammer dat ze dan nog een deel 2 doen... verhaal was imo afgesloten.

gg_kelly

Avatar

Persoonlijk vond ik deel 1 nou niet echt fantastisch, maar goed als er een deel 2 komt met de oude acteurs is het meestal wel de moeite waard om die dan ook maar te kijken :)