Algemeen

Ook een legendarische cameo in The Hangover 2?

Kan het nog grappiger dan Mike Tyson die een Phil Collins nummer zingt?

door Jan-Peter Rook op 18.10.2010 om 15:12 in Algemeen
Er wordt momenteel hard gewerkt aan Todd Phillips' The Hangover 2. Warner Bros heeft nu bevestigd dat actrice Heather Graham niet terug zal keren voor de sequel. Ze speelde een stripper met een baby, tevens de love interest van Ed Helms, in het origineel. Een woordvoerder van WB zei het volgende:

“Unfortunately Heather won’t be in the sequel—the way the story unfolds doesn’t allow any room for her character to show up. I don’t want to reveal too much of the film, but once you see it—you’ll understand,”

De rest van de cast keert wel gewoon terug voor het tweede deel. Daarmee bedoelen we Helms, Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Justin Bartha en Ken Jeong. Zelfs Sasha Barrese, die de echtgenote speelt van Bartha, laat wederom haar gezicht zien in deel 2.

Barrese wist overigens iets zeer interessants te melden. Tijdens een liefdadigheids-event zei ze dat ook dit deel een geweldige cameo zal bevatten: “It’s a guy, but that’s all I’m going to say. It’s the best,”

Sify News bericht nu dat het hier hoogstwaarschijnlijk gaat om niemand minder dan Tiger Woods. De golfer, die een tijdje terug van zijn vrouw scheidde vanwege affaires met meerdere vrouwen, zou met deze cameo aan zijn imago kunnen werken. Regisseur Phillips zei er het volgende over: “We are going to try and get Tiger Woods for the second one and help him regain his image.”

In het origineel zat ook al een uiterst opvallende cameo van een controversiële (ex-)sportman. Mike Tyson liet menig bioscoopbezoeker schuddebuiken met zijn versie van het Phil Collins nummer In the Air Tonight (hier te bekijken)

Er wordt momenteel gefilmd in Los Angeles; de productie zal zich komende maand verschuiven richting Bangkok. The Hangover 2 staat gepland om op 26 mei 2011 te verschijnen in de Nederlandse bioscopen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kasper

Avatar

Ik vond het super!

BatMotor

Avatar

Mike Tyson komisch?,ik vond 'm anders bloed irritant in die film,de gehele film was bloed irritant eerlijk gezegd,wat een domme kut humor blijven die amerikanen hebben.Ze leren het nooit.

stjanus

Avatar

Neem het voor een graantje zou op het moment maar volgens bronnen binnen de filmmaatschappij (volgens Perez Hilton http://www.perezhilton.com ) zou Mel Gibson juist de persoon zijn die mee doet aan de hangover en niet Tiger woods...Yep and none of you should be surprised. Who else were they going to follow Mike Tyson up with?!

Insiders on the flick confirm that Mel Gibson is set to make a cameo in the new sequel to The Hangover. Mel's signed on to play a Bangkok tattoo artist and is reportedly starting filming in two weeks. Sources say it is a "done deal."

Here's hoping he stays professional and gets a nice payout. We know one little lady who will be expecting every dime of it!


Read More: Celebrity gossip juicy celebrity rumors Hollywood gossip blog from Perez Hilton http://perezhilton.com/#ixzz12jfbanFC
Celebrity Juice, Not from Concentrate

Ice

Avatar

Ik vond Tysons scene ook alles behalve grappig. Hij kan totaal niet acteren, en de uitvoering van die grap was dan ook belabberd. En die trailer spoilers wordt ik ook helemaal gek van. Ik houd tegenwoordig mijn handen voor mn ogen bij de meeste trailers om nog enigszins een verrast te kunnen zijn wanneer ik de hele film kijk.

jochemb

Avatar

Ik vond het wel grappig maar het was verpest omdat het in de trailer al geshowed was.

Steve-O

Avatar

Ik vond zijn deel anders ook helemaal NIET grappig. Zelfde geld ook voor aan het eind dat Stu zijn vrouw uitschold Het ging gewoon te lang door. En zo zijn er wel meerdere dingen die niet zo geslaagd waren in deel 1. Maar ik heb er voor de rest wel van genoten, ben op zich wel benieuwd naar dit:9

merijnsa

Avatar

Vond het niet eens zo grappig. Hij kon absoluut niet acteren (maar dan ook echt NIET) dus hadden ze maar een gast naast hem gezet die voor hem praatte. Tergend.

jaime91

Avatar

Hahaha nou een zangcariere is niet voor hem weggelegd maar wat een grappig fragment :P, alleen heb ik hem op youtube moeten kijken omdat ie het hier niet op deed en voor mensen die hetzelfde probleem hebben hier http://www.youtube.com/watch?v=4TbnXqhHJkk de link ;).

NieuwsFilm

meest populair