Video

Nieuwe Trailer Loft!

Dé grote Nederlandse speelfilm van het najaar met Barry Atsma, Jeroen van Koningsbrugge, Anna Drijver en heel veel anderen.

door Arman Avsaroglu op 25.10.2010 om 18:51 in Video
De definitieve trailer van de nieuwe Nederlandse speelfilm Loft van Antoinette Beumer is vandaag opgedoken. De film is een remake van een Belgische film van Erik van Looy, in dat land de best bezochte speelfilm uit de geschiedenis. Hoofdrollen in de Nederlandse remake zijn voor Barry Atsma, Fedja van Huet, Jeroen van Koningsbrugge en Anna Drijver.

Loft gaat over vijf vrienden die in het geheim een appartement delen waarin ze hun minnaressen ontvangen. Als één van die vrouwen op een ochtend dood wordt aangetroffen lijkt het alsof geen van de vrienden er iets vanaf weet. Maar al snel slaat de stemming om en komen ze erachter dat ze elkaar toch minder goed kennen dan ze dachten.

De film is vanaf 16 december in de bioscopen te zien.18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jptv

Avatar

Ik hoop dat de Nederlanders die deze film nog niet gezien hebben de originele gaan bekijken en dit goedkope kopietje links laten liggen.

Kunnen ze bij zelf niks origineels bedenken.

En dan nog wel met Jeroen van Koningsbruggen... grappig is hij wel, ja ja maar acteur... HA HA

Toelietoesh

Avatar

Hmmm als hij echt goed is kijk ik (als nederlander) de belgische versie wel.

jaime91

Avatar

SJRSVLDT "Misschien denk je er daardoor ook wel anders over dan wij ;)"


Denk het niet want al had ik de vlaamse versie gezien dan nog zou ik deze versie ook willen zien omdat dit gewoon een hele andere versie is en de cast is zoals ik al zei helemaal te gek en het verhaal is ook gewoon geweldig kortom precies wat ik zoek in een goeie thriller.

Baron Von Marlon

Avatar

Komt er nu ook een Belgische remake van De Sint? :D

jaime91

Avatar

dragonspirit "Ik snap goed dat Belgen zich afvragen waarom er een remake van deze film moet komen. Ergens heb ik dat zelf ook wel, maar aan de andere kant..denk je eens in hoeveel mensen in Nederland de Vlaamse versie zullen hebben gezien. Hier in de bioscopen zul je echt moeite moeten hebben gedaan om hem te vinden, en op dvd ben ik hem zelf ook nog niet tegengekomen. Ja, ik heb hem wel gezien, maar ik ga deze Nederlandse versie ook kijken. En dat is ook wel deels omdat ik er zelf in mee heb mogen doen natuurlijk.

Het is in ieder geval denk ik een pluspunt dat ook veel van de Belgische crew heeft meegeholpen bij het maken van deze Nederlandse
versie."


Precies mijn punt:E.

benjamin "Creativiteit viert weer hoogdagen: in Nederland kijkt iedereen uit naar hun versie van "Loft" en in België gaat iedereen kijken naar hun versie van "Alles Is Liefde"."


Daarom dus wat is het probleem wij remaken een belgische knaller en andersom.

benjamin

Avatar

Creativiteit viert weer hoogdagen: in Nederland kijkt iedereen uit naar hun versie van "Loft" en in België gaat iedereen kijken naar hun versie van "Alles Is Liefde".

debart

Avatar

Vind ze allebei wel wat weg hebben van "Very Bad Things"
ook een toppertje trouwens...

wla

Avatar

Waarom kunnen in de Nederlandse bioscopen geen Vlaamse Films worden gedraaid zonder dat er een remake aan te pas moet komen. EN omgekeerd natuurlijk ook. Er zijn waarschijnlijk een paar schitterende Nederlandse films die ik nooit gezien heb omdat ze hier in Vlaanderen niet in de bioscopen uitkomen en heel moeilijk op dvd te vinden zijn.

dragonspirit

Avatar

Ik snap goed dat Belgen zich afvragen waarom er een remake van deze film moet komen. Ergens heb ik dat zelf ook wel, maar aan de andere kant..denk je eens in hoeveel mensen in Nederland de Vlaamse versie zullen hebben gezien. Hier in de bioscopen zul je echt moeite moeten hebben gedaan om hem te vinden, en op dvd ben ik hem zelf ook nog niet tegengekomen. Ja, ik heb hem wel gezien, maar ik ga deze Nederlandse versie ook kijken. En dat is ook wel deels omdat ik er zelf in mee heb mogen doen natuurlijk.

Het is in ieder geval denk ik een pluspunt dat ook veel van de Belgische crew heeft meegeholpen bij het maken van deze Nederlandse versie.

MikeyMo

Avatar

Sowieso een beetje apart dat er inderdaad uitwisselbare remakes komen. Net zoals Alles is liefde

SJRSVLDT

Avatar

jaime91 "Krijgen we nou werkelijk weeeer een discussie hier waarom er nou een nederlandse remake gemaakt is van die belgische film... ...En daarbij er zijn ook mensen die de vlaamse versie niet gezien hebben en die zich daarom dus verheugen op deze film (zoals ik;))"


Misschien denk je er daardoor ook wel anders over dan wij ;)

jaime91

Avatar

Krijgen we nou werkelijk weeeer een discussie hier waarom er nou een nederlandse remake gemaakt is van die belgische film OMG natuurlijk lijkt de film op de vlaamse loft maar de acteurs zijn anders het plot is anders en de films is helemaal vernederlandst dus geef de film gewoon een kans en ga hem zien voordat je met een oordeel komt. En daarbij er zijn ook mensen die de vlaamse versie niet gezien hebben en die zich daarom dus verheugen op deze film (zoals ik;)).Ik kan niet wachten tot ik hem eindelijk in de bios kan gaan zien. De trailer ziet er in ieder geval top uit,de cast is geweldig en respect naar van koningsbrugge eindelijk weer eens in een serieuze rol want wat is het een te gekke acteur.T+)

Banned

Avatar

Heb de originele loft uiteraard gezien. Dit zieter qua camerawerk heel mooi uit. Maar op het vlak van Cast een dikke nul. Lelijke acteurs die qua uiterlijk teveeel hebben gekeken naar de originele acteurs en het erger hebben gemaakt.

SJRSVLDT

Avatar

chrisjo "Waarom moet er nou een remake van de belgse versie gemaakt worden??
Die was en is super goed."


Blijkbaar om de reacties die nu al bij dit bericht staan. Heel veel Nederlanders hebben de film niet gezien en om hem compleet te kopiëren en de wat mindere stukjes te verbeteren hoef je niet veel te doen en heb je een prima film met een super verhaal.

De originele versie was echt DE Nederlandstalige verrassing! En ik moet ook eerlijk zeggen.. dit is 1 van de meest overbodige remakes OOIT. Ik had liever gezien dat de Vlaamse versie hier in de bioscopen ging draaien.. helaas.

LMF

Avatar

chrisjo "Waarom moet er nou een remake van de belgse versie gemaakt worden??
Die was en is super goed."

Vice versa wordt ook gedaan, maar idd. Dit is gewoon krak hetzelfde, maar duidelijk met minder goeie fotografie en andere acteurs die niet echt gemaakt lijken voor de rollen zoals ze vertolkt werden in het origineel. Nederlanders, bekijk het origineel, jullie zullen er geen spijt van hebben!

Redman

Avatar

! saint ! "Ik denk dat dit nog een verrassend goede film gaat worden!!"


Ook ik ben ontzettend benieuwd naar deze film!

chrisjo

Avatar

Waarom moet er nou een remake van de belgse versie gemaakt worden??
Die was en is super goed.

! saint !

Avatar

Ik denk dat dit nog een verrassend goede film gaat worden!!

NieuwsFilm

meest populair