Filmnieuws in het kort

Met vandaag onder andere nieuws over een verfilming van Michael Jacksons Thriller en Amanda Seyfried in een wel heel strak pakje.

Er verschijnen dagelijks zoveel nieuwsberichten dat we ze hier bij Filmtotaal niet allemaal kunnen posten. Daarom deze terugkerende rubriek: Filmnieuws in het kort, waarin we de iets minder opvallende nieuwsberichten ook een plekje op de site geven.

Nieuwe film gebaseerd op Michael Jacksons Thriller?
Kenny Ortega, regisseur van de documentaire over Michael Jackson This is It, is bezig met een nieuwe film, gebaseerd op de bekendste clip van Jackson, Thriller. Klik voor meer details op de link.
lees meer

Robert Downey Jr. In Emergence
Robert Downey Jr. gaat de hoofdrol spelen in de boekverfilming Emergency. Het is een verfilming van het boek van voormalig journalist Neil Strauss, die eerder al The Game schreef, en gaat over een man die probeert te overleven tijdens een reis door Amerika.
lees meer

Zack Galifianakis in Muppets film
Acteur Zack Galifianakis heeft zich gevoegd bij de cast van de nieuwe Muppetsfilm, die onder andere bestaat uit Jason Segel en Amy Adams. De rol van Galifianakis zal niet al te groot zijn in de film van regisseur James Bobin (Flight of the Conchords). De film gaat over het personage van Jason Segel en een nieuwe Muppet die de Muppet studio’s van de ondergang moeten redden.
lees meer

Peter Segal maakt Grudge Match
Het gerucht gaat al langer dat Sylvester Stallone en Robert de Niro de hoofdrollen zouden vertolken in de nieuwe boksfilm Grudge Match, maar dat is (helaas) nog niet bevestigd. Wel heeft Warner Bros. nu bekendgemaakt dat de film zal worden geregisseer door Peter Segal, die eerder Get Smart maakte.
lees meer

Leids Filmfestival
Afgelopen dinsdag is met de Nederlandse premiere van You Will Meet a Tall Dark Stranger van Woody Allen de vijfde editie van het Leids Filmfestival van start gegaan. Op het festival, dat nog tot en met zondag duurt zijn veel nieuwe films te zien die pas in de komende maanden in de Nederlandse bioscopen verschijnen.
lees meer

Nieuwe film voor Hany Abu-Assad
De Nederlands-Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad (Paradise Now) probeert al jaren verschillende projecten van de grond te krijgen in Hollywood, maar nu is het hem dan eindelijk gelukt met The Courier, een film over een internationale handelsman die dingen levert aan mensen die niet gevonden willen worden. Hoofdrollen zijn voor Jeffrey Dean Morgan, Til Schweiger en Mickey Rourke.

Eerste beelden uit I’m. Mortal
De eerste foto uit I'm. Mortal van Andrew Niccol is opgedoken. In de film, waarin Justin Timberlake en Amanda Seyfried de hoofdrollen spelen, stoppen mensen met ouder worden als ze 25 zijn. De film concentreert zich op een man die wordt beschuldig van moord en vervolgens met een mooie, rijke vrouw op de vlucht slaat.
lees meer





NieuwsFilm

meest populair