En nu het échte Transformers: Dark of the Moon logo!

Het eerdere logo was dus nep.

Afgelopen week zagen we een preview van het bezoek dat Entertainment Tonight bracht aan de set van Transformers: Dark of the Moon van Michael Bay. In de video zit ook het logo verwerkt van de film. Deze blijkt echter creatief in elkaar te zijn gezet door het programma E.T. Filmmaatschappij Paramount heeft gelijk gereageerd en de officiële website geüpdatet met het échte logo van de derde en laatste Transformers film van regisseur Bay. In de complete uitzending van het setbezoek was het logo ook al even te zien.

Verder is er nog weinig te zien op de officiële TF3 website. We hoeven voorlopig waarschijnlijk ook weinig te verwachten, aangezien de trailer van het tweede deel (Transformers: Revenge of The Fallen, 2009) begin februari 2009 werd uitgezonden tijdens de jaarlijkse Super Bowl.



In Transformers: Dark of the Moon zie we sterren als Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whitely, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Alan Tudyk, Ken Jeong, Patrick Dempsey en John Malkovich. De film verschijnt vanaf begin juli 2011 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair