Filmnieuws in het kort

Met vandaag onder andere de eerste trailer van The Zookeeper, de nieuwe komedie van Kevin James.

Er verschijnen dagelijks zoveel nieuwsberichten dat we ze hier bij Filmtotaal niet allemaal kunnen posten. Daarom deze terugkerende rubriek: Filmnieuws in het kort, waarin we de iets minder opvallende nieuwsberichten ook een plekje op de site geven.

Scarlett Johansson in We Bought a Zoo
Scarlett Johansson gaat zeer waarschijnlijk de vrouwelijke hoofdrol spelen in We Bought a Zoo, de nieuwe film van Cameron Crowe met Matt Damon in de hoofdrol. Johansson speelt de overleden vrouw van Damon, die in de film alleen in flashbacks te zien zal zijn.
lees meer

Rebecca Hall en Guy Pearce in Shadow Dancer
Rebecca Hall en Guy Pearce gaan de hoofdrol spelen in Shadow Dancer, van Man on Wire regisseur James Marsh. De film gaat over het personage van Hall, een terrorist bij de IRA die wordt gearresteerd en als informant moet werken om haar kinderen ooit nog te kunnen zien.
lees meer

Hayden Panettiere en Nikki Reed in Downer’s Grove
Actrices Hayden Panettiere (Heroes) en Nikki Reed (Twilight) zullen samen te zien zijn in de nieuwe thriller Downer’s Grove. De film zal worden geregisseerd door Nelson McCormick en gaat over een middelbare school waar aan het eind van elk jaar een scholier op gruwelijke wijze wordt vermoord.
lees meer

Laurent Cantet maakt Engelstalige film
Laurent Cantet, de Franse regisseur die we nog kennen van Entre les Murs een paar jaar terug, gaat zijn Engelstalig debuut maken. Hij gaat de roman Foxfire van Joyce Carol Oates op het witte doek brengen. Het boek gaat over een groep jonge meisjes in het New York van 1950, die besluiten een bende te vormen.
lees meer

Steve Carell in Imagine
Steve Carell heeft een nieuwe film: Imagine, over een zestig jaar oude rockster die ontdekt dat hij een zoon heeft waar hij niets van af wist. Het scenario wordt geschreven door Dan Fogelman (Bolt, Cars), die met de film zijn regiedebuut maakt.

Paul Haggis maakt Third Person
Paul Haggis, bekend van Crash en In the Valley of Elah, heeft een nieuw project aangekondigd: Third Person, een film over drie stellen in verschillende delen van de wereld. Haggis wil moderne relaties onder de loep nemen in wereldsteden als New York en Rome. De film heeft wel iets weg van Crash, waarin ook meerdere verhaallijnen door elkaar liepen.
lees meer

Trailer The Zookeeper
Een eerste teaser trailer van de nieuwe komedie The Zookeeper is hieronder te zien. In de film van Frank Coraci (Click) speelt Kevin James de rol van een dierenverzorger die ontdekt dat hij met dieren kan praten.



NieuwsFilm

meest populair