Meer over Silent Hill 2

"We want to scare the shit out of people"

In 2006 kwam de film Silent Hill uit, een film gebaseerd op het gelijknamige computerspel. Een week geleden werd nog bekend gemaakt dat Michael J. Bassett regisseur van het vervolg zou zijn, en nu heeft hij wat meer details gegeven omtrent het vervolg.

"Finally, it's been announced and I can say officially what I've been eager to share with you all for a little while now; I've written and am going to be directing the new Silent Hill movie." Het scenario is dus al af, nu de rest nog.

Verder gaf de regisseur aan echt te houden van de spellen en de eerste film. Hij wil de wereld van de eerste film zo goed mogelijk terugbrengen, het witte doek op. Daarnaast wil hij meer diepgang en nieuwe monsters, maar bovenal, zo gaf hij aan, wil hij mensen zo bang mogelijk maken.

Silent Hill: Revelations moet in 3D gefilmd worden en het verhaal vertellen van Heather Mason. Op haar achttiende verjaardag krijgt ze bizarre nachtmerries, en probeert ze daar de oorsprong van uit te zoeken. Wat blijkt is dat ze niet is, wie ze denkt dat ze is, en daarvoor gaat ze naar het dodelijke dorpje Silent Hill.



NieuwsFilm

meest populair