Reünie Robert De Niro en Joe Pesci in Uncharted?

Zou Scorsese dit niet al doen met 'The Irishman'?

De laatste keer dat we iets hoorden over een mogelijke reünie van Robert De Niro en Joe Pesci (samen in o.a. Goodfellas, Raging Bull en Casino) klonk het als een aannemelijk verhaal. Beide acteurs zouden samen met Al Pacino te zien zijn in Martin Scorsese’s The Irishman, gebaseerd op Charles Brandt’s boek I Heard You Paint Houses. Deze film ligt echter nog mijlenver in de toekomst, wat ruimte biedt voor dichterbij liggende projecten om de twee acteertitanen weer samen te brengen.

Het verhaal gaat nu dat Sony’s aankomende verfilming van de Playstation 3 game Uncharted: Drake’s Fortune het podium gaat worden voor De Niro en Pesci om hun kunstjes samen weer eens te gaan vertonen. Dit bericht Roger Friedman, die stelt dat beide acteurs mogelijk zullen komen opdraven voor David O. Russell‘s film. De rollen waar het vermoedelijk om gaat is die van Sully, de oudere partner van hoofdpersonage Nathan Drake, en mogelijk de rol van de villain.

David O. Russell is van plan om het grootste gedeelte van de verhaalelementen uit de game buiten beschouwing te laten en met een schone lei te beginnen. Hij gebruikt in dit geval enkel de titel en het principe van een jonge schattenjager. Het is dus de vraag wat er gebeurt met het script van Thomas Dean Donnelly en Joshua Oppenheimer, dat Sony goed genoeg vond om de film überhaupt groen licht te geven. Volgens het bericht zal David O. Russell het gaan herschrijven of helemaal niet gaan gebruiken.

De film staat gepland voor 2013.



NieuwsFilm

meest populair