DVD releases week 47

Welke films zijn er vanaf deze week allemaal nieuw te huur.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Last Airbender (2010)


In The Last Airbender zien we een mystieke wereld waarin verschillende stammen leven die één van de vier elementen beheersen: water, aarde, lucht en vuur. Het personage Avatar is de enige die ze alle vier kan beheersen. Als deze na een aanslag door de vuurnatie verdwijnt, ontstaat er chaos. Zo'n 100 jaar later wordt de nieuwe Avater gevonden die de rust en vrede moet herstellen.
Bekijk de afbeelding

The Karate Kid (2010)


Dre (Jaden Smith) is een skateboardende, gameverslaafde jongen die gedwongen is naar China te verhuizen, omdat zijn moeder (Taraji P. Henson) daar voor haar werk heen moet. Dre past zich maar moeilijk aan en wordt in elkaar geslagen door de plaatselijke pestkop. Mr. Han (Jackie Chan) is een klusjesman die Dre's blauwe oog ziet en hem aanbiedt om hem martial arts en de Chinese taal te leren. Op deze manier kan Dre zich verdedigen tegen de leerlingen van de Li Quan Ha's Fighting Dragon School of Kung-Fu.
Bekijk de afbeelding

Knight and Day (2010)


Knight & Day gaat over een eenzame vrouw (Diaz) wiens ogenschijnlijk onschuldige blind date haar leven op kop zet wanneer een superspion (Cruise) haar meeneemt op een gewelddadige wereldreis om een batterij te beschermen die de sleutel bevat tot een oneindige krachtbron.
Bekijk de afbeelding

Qu'un seul tienne et les autres suivront (2009)


Stephane wordt een koop aangeboden die zijn leven zou kunnen veranderen. Zohra wil de dood van haar zoon begrijpen en Laura beleeft haar eerste liefde met een jonge rebel uit de gevangenis. Het lot heeft hen samengebracht tussen de muren van een gevangenis, in de bezoekersruimte. En elk van hen neemt zijn of haar lot in handen. Als één opstaat, zullen de anderen volgen...
Bekijk de afbeelding

The Girlfriend Experience (2009)


Christine Brown werkt als call girl in Manhattan. Ze verdient $2.000 per uur en ze heeft een vriend die haar in haar werk steunt. Ze wordt niet alleen betaald voor de seks, maar speelt tijdens de ontmoetingen ook de rol van een perfecte vriendin, die luistert naar geklaag over politiek en de economische crisis. Maar wanneer ze een aanbod krijgt om haar marktwaarde te vergroten en ze tegen haar regels in een klant ontmoet die nog nooit eerder met een escort is geweest, moet ze belangrijke keuzes maken.
Bekijk de afbeelding

Cornered! (2009)


Een groep lozers zit in de late uurtjes poker te spelen in een winkel. Ze worden echter geterroriseerd door een gemaskerde moordenaar, die na het moorden delen van de lichamen meeneemt als trofee.
Bekijk de afbeelding

Say My Name (2009)


Voor het project Say My Name maakt fotografe Nirit Peled portretten van vrouwen die komen uit de wereld van de hiphop; uit Philadelphia, Detroit, Chicago en de Bronx, maar ook Londen. Terwijl dat grotendeels een mannenwereld is, krijgen de vrouwen hier een podium om te stralen en hun talenten te etaleren. Voor even laat ze intieme portretten en persoonlijke verhalen samensmelten met de grootstedelijke architectuur in de publieke ruimte. De kracht van het beeld maakt de kracht van de vrouwen groots zichtbaar in de stad.



NieuwsFilm

meest populair