Algemeen

Dolph Lundgren in zee met Uwe Boll

De acteur wil zich met In the Name of the King 2 klaarstomen voor The Expendables 2.

door Jeffrey op 02.12.2010 om 15:37 in Algemeen
In een interview met Screen Junkies heeft acteur Dolph Lundgren aangegeven dat hij een rol zal spelen in In the Name of the King 2, de nieuwe film van de beruchte Duitse regisseur Uwe Boll. Lundgren: “Ik zal een zwaar toegetakelde oorlogsveteraan spelen die in een soort middeleeuwse machtsstrijd terechtkomt. Het is een rol die ik gewoon wou opnemen. Het is leuk om af en toe mijn acteerwerk wat te oefenen. Zo kan ik mezelf klaarstomen voor Expendables 2.”

De eerste In the Name of the King (IMDb 3.8 / RT 5%), met rollen voor o.a. Jason Statham, Ron Perlman, Ray Liotta en Burt Reynolds, was een epische fantasy-film gebaseerd op de videospelfranchise van Dungeon Siege waarin een man ten strijde trekt om zijn gekidnapte vrouw te bevrijden en de dood van zijn zoon te wreken.

Uwe Boll vat het verhaal van de sequel als volgt samen:

"It's like contemporary, right now, big city, and we have Dolph Lundgren basically being a cop... and one night he gets attacked by ninjas in his house and fell with the ninjas into a vortex back in time. And then it turns out it's fifty years after In the Name of the King ended, and [fantasy land] Ehb is destroyed and Jason Statham and everybody who was in the first part got wiped out... And Dolph is the son of Jason Statham, and he was sent into the future and brought up in an orphanage, because the parents felt they would all die. So he is basically the last survivor of the kingdom of Ehb, so he should bring the kingdom back in charge."

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Hoe is het mogelijk dat deze man nog steeds geld bijeen krijgt om filmflops te maken. :P

spiderm8n

Avatar

Kasper "Deel één vond ik ook al niet kunnen hoor maar dit HAHAHA super! wat en geweldige synopsis ook:D Uwe for ever :W"Ik ben ook niet kapot van Uwe's werk !!!!

wel met ik toegeven dat helaas in Sf en Fantasy teveel F films zijn ( met F bedoel ik ... nogeeneens B film waardig ... en c en d ook niet .... dus ergens F niveau )

In the name of the king zou ik eigenlijk ook ergens in catagorie D of E zetten ... maar heeft als compensatie bekende akteurs ( hoe krijgt ie het voor elkaar ? ) waardoor het kijkgenot toch enigzins verhoogd wordt ... en zo komt de film toch weer terug op catagorie B

dus ...... Go Uwe Go ... Ha ha hah

Kasper

Avatar

Deel één vond ik ook al niet kunnen hoor maar dit HAHAHA super! wat en geweldige synopsis ook:D Uwe for ever :W

Marcade

Avatar

jaime91 "Yessss zin in deze film :P. Vond deel 1 echt leuk alleen ja deel 2 wat moet je daar nu al over zeggen hmmm :}. Zowiezo al prettig dat Dolph dit ook niet serieus ziet maar meer als een training voor the expendables 2 :9."


Deel 1 was niet steengoed, maar was doorheen te komen .. behalve 't einde .. dat was om te huilen .. ik weet niet eens meer hoe 't einde was, zo slecht dat m'n hersens die herinnering geblokkeerd hebben.

benjamin

Avatar

Komaan Uwe, ik wil ook wel eens wat spanning bij de Razzies.

PKP

Avatar

Weet je wat pas memorabel zou zijn! Jason Statham en Dolph in één film!
O, wacht....

Angelater

Avatar

Als ik Boll's uitleg lees met zijn kapotte duitse accent dan lig ik gelijk plat. Vooral omdat ut gewoon nergens op slaat :P

Thiver

Avatar

Hoe zou het toch komen dat de synopsis van deze film mij enorm doet denken aan The Producers...? afbeelding

jaime91

Avatar

Yessss zin in deze film :P. Vond deel 1 echt leuk alleen ja deel 2 wat moet je daar nu al over zeggen hmmm :}. Zowiezo al prettig dat Dolph dit ook niet serieus ziet maar meer als een training voor the expendables 2 :9.

Pete_027

Avatar

Uwe Boll dat die man nog films mag en kan maken. De Michael Bay van de low budget films en de Duitse Johan Nijenhuis. Wat hebben ze gemeen......ze maken allemaal troep:D

Zelfs voor Doplh Lundgren is dit laag die man zelf betere films maken. The Mechanik als beste voorbeeld.

John Baak

Avatar

Zeurdoos "Een mooiere synopsis heb ik niet eerder gelezen! Ik bedoel, hoe kan deze film nog falen? Politie, ninja's, middeleeuwen, destructie en een weeshuis! En Dolph Lungren als zoon van Jason Statham....

Petje af Uwe. :B"
Mee eens, echt een monumentale prestatie dat je een verhaal van dit belachelijk lage kaliber kan schrijven, slecht kan samenvatten en dan nóg geld krijgen om het wanproduct te maken. Soms verlies ik even de hoop in de mensheid... (vreemd hoe vaak Uwe Boll er iets mee te maken heeft :|)

Zeurdoos

Avatar

Een mooiere synopsis heb ik niet eerder gelezen! Ik bedoel, hoe kan deze film nog falen? Politie, ninja's, middeleeuwen, destructie en een weeshuis! En Dolph Lungren als zoon van Jason Statham....

Petje af Uwe. :B

NieuwsFilm

meest populair