Algemeen

Spider-Man Reboot heeft een villain!

Daarnaast zijn nog eens 3 nieuwe acteurs gecast.

door Jeffrey op 04.12.2010 om 17:04 in Algemeen
Heat Vision komt met het nieuws dat er vier nieuwe acteurs zijn gecast in Marc Webbs aankomende Spider-Man Reboot. De ouders van Peter Parker zullen gespeeld worden door Campbell Scott en Julianne Nicholson. Irfan Khan (Slumdog Millionaire) zou villain "Van Atter" vertolken, Annie Parisse speelt zijn vrouw.

"Van Atter" verwijst hoogstwaarschijnlijk naar Nels Van Adder, in het Marvel-universum een man die zich opgeeft als testpersoon voor een chemische proef van Mendel Stromm en Norman Osborn. Later verandert Van Adder in Proto-Goblin.

De nieuwe gezichten sluiten zich aan bij de eerder gecaste Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen en wellicht ook Sally Field. De opnames van de film starten deze maand in Los Angeles. De Amerikaanse bioscooprelease staat gepland voor 3 juli 2012.

Irfan Khan als politie-inspecteur in Slumdog Millionaire:
En nog een plaatje van Proto-Goblin:
16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

spiderm8n "Ik denk dat dit schurk nummer 2 wordt .... Lizard was toch al zo goed als zeker ?"

Tja, na dit weet ik dat ook niet meer zozeker:9
En ik hoop echt niet op weer Goblins als villains, want als deze proto-goblin erin komt.. Komt vast en zeker de Green Goblin in deel 2O+ En daar zit ik echt niet op te wachten. Maar als ze het écht goed doen, dan word de pijn iig verzacht:P

De villain die ik naast de Lizard ook graag zou willen zien is Kingpin. In Raimi's trilogie is de maffia naar mijn weten geen 1 keer aan bod gekomen. Een beetje zoals Nolan's Batman films dus:E

ghossler

Avatar

User.Reload() "afbeelding

De tegenstander van Spidey wordt een Michael Jackson met rode huid en blond haar? :?"


wrom nou weer MJ -_-' .. let him RIP? en dit vind ik meer een carnage met blond haar..

zag al dat er meerdere mensen deze proto goblin ofzo niet kennen.. same goes for me.. kennen de uber die hards spidey fans deze villain wel? vraag ik me af:S

maja.. ben benieuwd.. naar deze reboot.. hoewel ik reboot en al die onzin nix vind.. mag spiderman wel wat beter gepresenteerd worden ... dan voorheen

spiderm8n

Avatar

Steve-O "Dit word de villain?
Vreemd..... Je zou toch denken dat ze een aartsvijand van Spidey zouden nemen... Hopelijk alsnog de Lizard:E Daar wacht ik al veel te lang op."


Ik denk dat dit schurk nummer 2 wordt .... Lizard was toch al zo goed als zeker ?

User.Reload()

Avatar

afbeelding

De tegenstander van Spidey wordt een Michael Jackson met rode huid en blond haar? :?

r3b00t

Avatar

Als er iets is dat de batman reeks van Nolan ons geleerd heeft is dat slechterikken die geen bijzondere krachten hebben ons veel meer aanspreken. Dus voor mij svp geen lizzards, goblins en dat soort meuk. Doe mij maar een chantage verhaal waarin iemand parker dreigt te verraden aan de pers oid.

Dunno1984

Avatar

Ik ken dit persongae ook niet, alhoewel ik nochtans dacht relatief veel van spiderman gezien te hebben.. niet dus, hehe.

Maar het lijkt erop dat ze hiermee ook beetje naar het begin, de roots, terugkeren.
en daar ben ik wel voorstander van

ik zou zeggen: Spidey, surprise me!!


grtz

Ereptile

Avatar

Agoce "wat is er zo speciaal aan lizard dan :?
*geen nerd-rage aub*"


Er is niet echt speciaal iets met The Lizard. Het is gewoon een man die in een mega hagedis veranderd.

Maar m'n nickname verraad het al grotendeels. Ik ben dol op dieren Smiley face en vooral dino's/reptielen :P Ik ben dus benieuwd hoe hij er uit ziet in de film en hoe ze hem gaan neerzettenals personage.

Het is voor mij in ieder geval persoonlijk dat ik het tof vind dat hij er in zit Smiley face En ik denk dat ze zeker wat met The Lizard als bad-guy kunnen Smiley face Zat er op te wachten in de 1e trilogy en was blij dat Raimi m wilde laten terugkomen in deel 4 (wat dus ook niet waar was....)

Agoce

Avatar

Wat is er zo speciaal aan lizard dan :?
*geen nerd-rage aub*

jostru

Avatar

Dit wordt de 2de villain als ik me niet vergis. Lizard was toch al bevestigd? En ik ken de Proto-Goblin niet, MAAR dit klinkt als de perfecte villain. Dit geeft een introductie voor Green Goblin in de sequel of eventueel 3de villain. I like it!

abba82

Avatar

Een reboot. Nou dat kan opzich wel OK zijn. Ik hoop alleen maar dat het niet een familiefilm gaat worden. Want dat werkt gewoon niet.

Steve-O

Avatar

Dit word de villain?
Vreemd..... Je zou toch denken dat ze een aartsvijand van Spidey zouden nemen... Hopelijk alsnog de Lizard:E Daar wacht ik al veel te lang op.

Ereptile

Avatar

Hoop dat The Lizard er nog wel in voorkomt :P Denk van wel...alleen krijgen we dan (weer) 2 villains? Of veranderd er maar 1 villain, en de 2e is voor deel 2? Smiley face

xLvk

Avatar

Who cares wat voor villain het is.

Dat karakterontwikkeling belangrijker is heeft C. nolan wel bewezen met Batman Begins lijkt me.

BatMotor

Avatar

Uhh doet the lizard ook nog mee?. deze villian ken ik niet.Alleen de hardcore spidey fan.

Angelater

Avatar

Pete_027 "Spiderman was ook echt wel toe aan een reboot:S"


Zeker weten! Vooral met zo'n no-name villain in plaats van de Shocker of Mysterio... :|

Pete_027

Avatar

Spiderman was ook echt wel toe aan een reboot:S

NieuwsFilm

meest populair