Algemeen

Nieuwe Cowboys and Aliens filmposter

De nieuwe comicverfilming van Jon "Iron Man" Favreau.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 09.12.2010 om 08:53 in Algemeen
Een paar weken terug zagen we nog de hoopgevende trailer en eerste poster voorbijkomen van Cowboys & Aliens, de nieuwe film van Iron Man regisseur Jon Favreau. Wederom maakt hij een verfilming van een comic. Ditmaal is het de gelijknamige strip, bedacht door Scott Mitchell Rosenberg. De sci-fi western vertelt het verhaal over een groep Aliens die in de 19e eeuw in de Amerikaanse Wilde Westen landt. Ze hebben geen goede plannen met de plaatselijke bevolking. Een groep cowboys en indianen willen er echter een stokje voor steken.


De hoofdrolspelers zijn Harrison Ford, Sam Rockwell, Noah Ringer, Adam Beach en Olivia Wilde. Vanaf 11 augustus in de Nederlandse bioscoop. Bekijk nogmaals de trailer:8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

abba82

Avatar

Dit lijkt me nou echt een schijtfilm. Is Daniel Craig nu de enige cowboy met zo een wapen? Want dan is het volgens mij wel een heel eentonige film.

Asperientje

Avatar

Ik vind de synopsis voor deze film niet zo mooi verteld...jammer

B@chelor

Avatar

Pete_027 "En die teaser was beter dan de uiteindelijke filmSmiley face"


Haha! Toch kijk ik uit naar deze flick.

Pete_027

Avatar

B@chelor "Yes, ik heb 'm vanmorgen gezien! Het is een echte teaser geworden. Beetje net als de eerste teaser voor deel 1 destijds."


En die teaser was beter dan de uiteindelijke filmSmiley face

B@chelor

Avatar

Decepticon "Gave poster! Inderdaad lekker donker gehouden.

En sinds vanacht is de teaser trailer van Transformers "Dark of the Moon" online!"


Yes, ik heb 'm vanmorgen gezien! Het is een echte teaser geworden. Beetje net als de eerste teaser voor deel 1 destijds.

BatMotor

Avatar

Coole poster.

B@chelor

Avatar

Lekkâh donkâh!

nieuwslaatste nieuws

meest populair