Video

Eerste Teasertrailer Transformers: Dark of the Moon!

Gaat de derde film in de succesvolle franchise het teleurstellende deel 2 doen vergeten?

door Arman Avsaroglu op 09.12.2010 om 09:27 in Video
De eerste trailer van Transformers: Dark of the Moon van regisseur Michael Bay is vandaag online gekomen. De film moet begin juli in de Nederlandse bioscopen gaan draaien en heeft in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Tyrese Gibson, Josh Duhamel en Patrick Dempsey.39 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Grendizer "Zonne kelp open......."
Klep bedoel je? Dat zei ik toch?

Grendizer "Deze space teaser geeft me beetje Deja vu gevoel,teaser van deel 1 was het de mars rover die tegen een transformer opreed.
Maargoed,geen verwachtingen,en over me heen laten komen.
Idd gezeur,.....het boek is ook altijd beter,als je verwacht 1 op 1 verfilming te zien."
Klopt, lijkt heel veel op de announcement teaser van de 1e film, die rover werd opgepakt door de transformer.

Grendizer

Avatar

Decepticon "Heb je de nodige biertjes op? :+
De astronauten hebben ten alle tijden hun helm en vizier gewoon gesloten hoor. Ze doen alleen maar het zonne vizier omhoog."


Zonne kelp open.......

Deze space teaser geeft me beetje Deja vu gevoel,teaser van deel 1 was het de mars rover die tegen een transformer opreed.
Maargoed,geen verwachtingen,en over me heen laten komen.
Idd gezeur,.....het boek is ook altijd beter,als je verwacht 1 op 1 verfilming te zien.

Decepticon

Avatar

Weddy Jazza "Wel gek dat die mensen kunnen ademen op de maan. WHY IN GODS NAME ZOUDEN ROBOTS ZUURSTOF NODIG HEBBEN IN DAT SCHIP ???!!!"
Heb je de nodige biertjes op? :+
De astronauten hebben ten alle tijden hun helm en vizier gewoon gesloten hoor. Ze doen alleen maar het zonne vizier omhoog.

Weddy Jazza

Avatar

Wel gek dat die mensen kunnen ademen op de maan. WHY IN GODS NAME ZOUDEN ROBOTS ZUURSTOF NODIG HEBBEN IN DAT SCHIP ???!!!

Decepticon

Avatar

VLT "De combinatie maanlanding en de aanwezigheid van buitenaards leven wekt sowiso interesse. Nu ben ik wel geen grote fan van de reeks, dus vraag ik me af of dit een sequel of prequel wordt? Of worden de scènes op de maan enkel als flasback gebruikt ter ondersteuning van het verhaal?"
Een sequel met flashbacks.

VLT

Avatar

De combinatie maanlanding en de aanwezigheid van buitenaards leven wekt sowiso interesse. Nu ben ik wel geen grote fan van de reeks, dus vraag ik me af of dit een sequel of prequel wordt? Of worden de scènes op de maan enkel als flasback gebruikt ter ondersteuning van het verhaal?

Decepticon

Avatar

Chrischzz "Tja.. een teaser die behalve een klein stuukje back-ground info geeft over het verhaal, verder niets prijsgeeft...

Of toch?

De bot in de maan heeft verdacht veel weg van Vector Prime..
Maar het kan ook zomaar zijn dat deze bot ook niemand is.. net als de bot in de teaser voor de eerste film.."
De bot in de teaser van deel 1 is Bumblebee.
De bot in, waarschijnlijk The Ark, is naar mijn mening Alpha Trion of wat jij zegt Vector Prime.
Heb je goed gekeken naar het gezicht toen de astronaut het zand wegveegde? Daar komt Optimus Prime zijn gezicht te voorschijn, je ziet zijn 'hoorns' overduidelijk, op TFW2005 hebben ze de teaser in screen captures opgedeeld.
Het is wat ze over de 1e teaser van deel 1 ook zeiden, een announcement teaser.

reliablerico

Avatar

Ben erg benieuwd! Spreekt mij meer aan dan bij de allereerste teaser van deel 1, die beetje vergelijkbaar was.

Jammer om weer negatieve reacties over Bay te zien, maar iedereen zijn eigen mening gelukkig, anders zou het ook saai zijn!

Maar Bay doet precies waar film voor staat, entertainment en vermaak. Tuurlijk sommige films kunnen beschouwd worden als kunst en ik ga niet beweren dat Bay betere films maakt dan Nolan of Cameron, maar he! je kan bij de mac ook toch net zo genieten als bij een 3 sterren restaurant?

Heb toch het idee dat filmcritici in het geval van Bay en Transformers niet geheel neutraal hun mening geven over de films en zeker niet gaan verkondigen dat Transformers tot hun favorieten behoord. Denk dat je als critici niet geheel serieus meer wordt genomen als je Michael Bay in je toplijstje hebt staan en dat vind ik jammer!

Bay vermaakt miljoenen mensen over de hele wereld die met groot plezier naar zijn films gaan en ik laat me door filmcritici die over Bay en Transformers een negatief sfeertje werpen niet van de wijs brengen Smiley face

Swoopp

Avatar

Yess eindelijk de 1e teaser !!!!!!
Nu wachten op de 1e trailer Smiley face
En om de tijd te doden eerst nog maar eens TF the Animated movie kijken,
daarna deel 1 en 2 van Bay

Smiley face

Chrischzz

Avatar

Tja.. een teaser die behalve een klein stuukje back-ground info geeft over het verhaal, verder niets prijsgeeft...

Of toch?

De bot in de maan heeft verdacht veel weg van Vector Prime..
Maar het kan ook zomaar zijn dat deze bot ook niemand is.. net als de bot in de teaser voor de eerste film..

benjamin

Avatar

Normaal heb ik niks goed te zeggen over Transformers, maar dit is wel een goede teaser. Voor de film zelf zijn mijn verwachtingen een stuk minder.

Steve-O

Avatar

Gave teaser trailer, zoals die moeten zijn!!! En ik heb geen enkele actie-scène gezien! Haha, had ik ergens toch wel verwacht van Bay;)
Hier kijk ik echt naar uit. Heerlijk genieten in IMAX natuurlijk:E

Remco

Avatar

Ach beter Cameron geil dan Bay geil toch ? Staat gelijk aan een ferrari vergelijken met een Lada. Dit is een aardige teaser maar heeft de Bay Crap factor om 1 of andere rede over zich. Met andere woorden heel patriotistisch van de toren blazen en volgens een gigantische bak met stront afleveren. Zo'n teasertje zegt niks ik wacht wel even de trailer af voordat ik een oordeel kan vellen. Maar serieus wat is dat gezeik met dat je hier geen films mag afzeiken ? Dit is een forum toch ? laat iedereen lekker zeiken. Ik blijf bij mijn geloof namelijk: eerste transformers film = aardig, Tweede film ongelofelijke onzin en de derde hopelijk wat beter Smiley face

Asperientje

Avatar

Ik las net ergens anders dat john malkovich ook meespeelt in de film. das wel gaaf!

shellghost

Avatar

Eerlijk "ik lees al jaren negativiteit omtrent de transformers films. overduidelijk verwachtten de fans van tevoren veel meer dan de films hebben geleverd, maar aangezien ik nooit een verwachtingspatroon had in de zin van dat de films het transformers universum op natuurgetrouwe wijze zouden nabootsen heb ik de films zelf altijd ervaren zoals ze zijn, prima wegkijk vermaak"


Als M Bay ten tijde van deel 1 aankondigt dat er een hoop G1 Transformers ga ik er van uit dat dat klopt.
Maar wat blijkt, er zitten Armada Transformers in ipv G1.
En Armada zuigt vind ik
Daarbij vind ik die leboeuf of hoe het ook mag schrijven verschrikkelijk als acteur.

WiXX

Avatar

Komop jongens Transformers 1 was leuk en goed gedaan. Goede opbouw naar de actie enzo en leuk voor een zaterdagavond film.

Maar deeltje 2 vond ik echt matig, daar konden de effecten weinig aan veranderen.

Hopelijk is deel 3 weer zoiets als 1 met een goede opbouw. En super vette sounds. Teaser ziet er goed uit.

bobptjes

Avatar

Och och wat een vette film!!!! dit kan niet anders dam een topper worden

ntt

Avatar

Leuk he... Die comments, Zijn de mensen positief meld zich niemand met negatief comment O+
Maar owééé iemand zegt iets negatiefs :P

Teaser is alvast Gweldig meer hoef ik niet te zien de rest zie ik wel op 07-07-011 in de Bioscoop 8-)

BadBlood

Avatar

Ha, deze maanlanding ziet er al een stuk geloofwaardiger uit dan het origineel! B-)

B@chelor

Avatar

Decepticon "Hehe gelukkig eindelijk eens meer die het snappen, "


Ik sluit me volledig bij jullie aan. Je moet geen doordacht verhaal verwachten; gewoon lekker vermaak.

Films/acteurs/regisseurs bashen mag van mij (doe ik ook weleens); maar doe dat dan 1 keer. Niet bij elk nieuwsbericht over een bepaalde film/acteur etc. We weten inmiddels heus wel wie voor- en tegenstanders zijn Smiley face

Decepticon

Avatar

Eerlijk "ik lees al jaren negativiteit omtrent de transformers films. overduidelijk verwachtten de fans van tevoren veel meer dan de films hebben geleverd, maar aangezien ik nooit een verwachtingspatroon had in de zin van dat de films het transformers universum op natuurgetrouwe wijze zouden nabootsen heb ik de films zelf altijd ervaren zoals ze zijn, prima wegkijk vermaak"
Zo is het maar net.
Ik ben een gigantische TF fan, maar ik heb niks te klagen over de films. Heb altijd wel verwachtingen gehad dat Optimus Prime en Megatron er in moesten zitten, maar verder niks, ook niet m.b.t. het verhaal en menselijke personages. Was gewoon benieuwd wat ze er van zouden maken. Nou boven verwachting, met de 1e film iig. Ik heb natuurlijk wel dingen die ik misschien liever anders had gezien, maar ik heb de films over me heen laten komen en ben erg blij dat mijn jeugdhelden het witte doek hebben bereikt.

Bij mij is de trailer er ook niet meer, bij deze een link voor degene die hem niet kunnen zien:

Transformers 3

Edit: na het wijzigen van mijn tekst, is bij mij de teaser er weer.

Decepticon

Avatar

Havoc "Eindelijk iemand die het snapt. Ik ben het constante gezanik op de films en Bay ook meer dan zat. Als het niet je ding is, kijk het dan niet, maar kraak het niet nu al af."
Hehe gelukkig eindelijk eens meer die het snappen, maar kijk uit en bereid je voor, je kunt straks de discussie aangaan met onze Cameron-geile Remco ;) (no pun intended)

abba82

Avatar

Havoc "Eindelijk iemand die het snapt. Ik ben het constante gezanik op de films en Bay ook meer dan zat. Als het niet je ding is, kijk het dan niet, maar kraak het niet nu al af."


Precies, ik vind dat M. Bay zijn films uitermate geschikt zijn voor de bioscoop. We gaan toch allemaal naar de bioscoop voor het geluid en grote beeld. En als het verhaal van de film dan ook nog goed is dan is dat mooi meegenomen maar echt geen pre hoor hahah.

Havoc

Avatar

Eerlijk "ik lees al jaren negativiteit omtrent de transformers films. overduidelijk verwachtten de fans van tevoren veel meer dan de films hebben geleverd, maar aangezien ik nooit een verwachtingspatroon had in de zin van dat de films het transformers universum op natuurgetrouwe wijze zouden nabootsen heb ik de films zelf altijd ervaren zoals ze zijn, prima wegkijk vermaak"


Eindelijk iemand die het snapt. Ik ben het constante gezanik op de films en Bay ook meer dan zat. Als het niet je ding is, kijk het dan niet, maar kraak het niet nu al af.

Eerlijk

Avatar

Ik lees al jaren negativiteit omtrent de transformers films. overduidelijk verwachtten de fans van tevoren veel meer dan de films hebben geleverd, maar aangezien ik nooit een verwachtingspatroon had in de zin van dat de films het transformers universum op natuurgetrouwe wijze zouden nabootsen heb ik de films zelf altijd ervaren zoals ze zijn, prima wegkijk vermaak

abba82

Avatar

Jammer, had ons dan op zijn minst 1 kleine aktiescene gegund M. Bay :(:(:(:(

Decepticon

Avatar

Starscream1 "Te klein voor Unicron ( die past niet in de Nemesis).... ik gok ook Alpha Trion of wellicht Silverbolt..

Prima teaser wat mij betreft.."
Hoogstwaarschijnlijk Alpha Trion idd, of misschien Vector Prime, maar ik gok ook op Aplha Trion.
Dat schip op de maan kan dan ook alleen maar The Ark zijn, niet Nemesis.
Unicron is het iig niet, want die is idd zo groot als een planeet zelf, maar dat is ook geen Autobot en gezien deze blauwe ogen heeft, is het iig een Autobot.

Maar erg gave (announcement)teaser, bijna gelijk aan die van de eerste film.

SJRSVLDT

Avatar

Hele sterke teaser, doen ze goed! En ook weer heerlijk hoe het Transformers logo in beeld wordt gebracht, dat stukje moet je gewoon in de bioscoop zien (en vooral horen ;))

Starscream1

Avatar

bagheera "Goeie teaser, smaakt naar meer! Welke transformer is dat op het eind? Unicron? Alpha Trion?"


Te klein voor Unicron ( die past niet in de Nemesis).... ik gok ook Alpha Trion of wellicht Silverbolt..

Prima teaser wat mij betreft..

Pete_027

Avatar

Wel aardig maar het is maar een teaser. Crap from Michael Bay dus zal wel weer niks worden.

bagheera

Avatar

Goeie teaser, smaakt naar meer! Welke transformer is dat op het eind? Unicron? Alpha Trion?

B@chelor

Avatar

Armani "Jawel hoor, maar ook jonge mensen kunnen Pink Floyd goed vinden:P"


haha, oké ;)

Armani

Avatar

Jawel hoor, maar ook jonge mensen kunnen Pink Floyd goed vinden:P

B@chelor

Avatar

Armani "Haha, je hebt helemaal gelijk. Ik was misschien iets te veel in Pink Floyd sferen.Smiley face"


Geen jonkie dus? Smiley face

Armani

Avatar

B@chelor "Mja, gaat wel. Je ziet weinig; dus echt een teaser. Oh, en de titel is Dark Of The Moon. Smiley face"


Haha, je hebt helemaal gelijk. Ik was misschien iets te veel in Pink Floyd sferen.Smiley face

B@chelor

Avatar

Mja, gaat wel. Je ziet weinig; dus echt een teaser. Oh, en de titel is Dark Of The Moon. Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair