Bioscoop releases week 50

Welke films draaien er vanaf deze week allemaal nieuw in de bioscoop.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Megamind (2010)


Wanneer de beruchte schurk Megamind per ongeluk zijn aartsrivaal Metro Man vermoord, verliest hij de zin van het leven. Zijn hele leven zat hij achter z'n vijand aan en de vijand achter hem. Nu dit domme ongelukje zijn leven veranderd heeft, creëert hij een nieuwe superheld genaamd Titan. Probleem is dat deze ook de nummer één schurk van de stad wil zijn. Hoe moet het nu?
Bekijk de afbeelding

Burlesque (2010)


Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. De overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie in Burlesque verrukken de jonge zangeres, die zweert ooit zelf op het podium te staan. Met de hulp van een gevatte podiummeester en een barman, belandt Ali vanachter de bar op het podium. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in haar oude glorie, tot een charismatische zakenman met een aanlokkelijk voorstel komt.
Bekijk de afbeelding

You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)


Alfie (Anthony Hopkins) heeft zijn vrouw verlaten en probeert met fitness en viagra weer te leven als een jonge god; dat drijft hem in de armen van een prostituee waar hij mee trouwt. Zijn vrouw zoekt haar heil bij een waarzegster; hun dochter Sally (Naomi Watts) werkt voor een galleriehouder genaamd Greg (Antonio Banderas) en is getrouwd met Roy (Josh Brolin), een mislukt schrijver die voornamelijk naar de buurvrouw aan de overkant loert.
Bekijk de afbeelding

Loft (2010)


De film draait om vijf getrouwde mannen die in het geheim een loft delen voor hun buitenechtelijke avontuurtjes. Dat gaat goed, totdat ze op een ochtend het lijk van een jonge vrouw aantreffen. Geen van de mannen kent haar of weet waar ze vandaan komt. Terwijl ze uit proberen te zoeken wat er is gebeurd, blijkt dat de vijf elkaar echter minder goed kennen dan ze aanvankelijk dachten. Wantrouwen en verraad nemen hand over hand toe.
Bekijk de afbeelding

Mega Mindy en het zwarte kristal (2010)


Boef Axel is op zoek naar het zwarte kristel in de woestijn van het oosterse Zahambra. Daar is honderden jaren geleden het zwarte kristal op aarde gestort. Wie deze meteoriet in handen krijgt kan van alles een 'slechte kopie' maken. Een zeer gevaarlijke steen dus, maar gelukkig weet niemand waar het zwarte kristal verborgen is... tot nu! In een spannende race proberen Mieke, Toby en de anderen om als eerste het zwarte kristal te vinden en het zo uit handen van bandieten te houden. Zal het onze vrienden lukken om de gevaarlijk steen te vernietigen? En wat gebeurt er als Mega Mindy te maken krijgt met een gemene zwarte kopie van zichzelf? Gelukkig krijgen ze hulp van Klaus, een jeugdvriend van Opa Fonkel.
Bekijk de afbeelding

Potiche (2010)


1977, in het burgerlijk stadje Sainte-Gudule in het noorden van Frankrijk woont Suzanne Pujol. Zij is de toegewijde en huiselijke vrouw van de rijke industrieel Robert Pujol. Hij leidt zijn paraplufabriek met ijzeren hand. De norse baas tiranniseert zijn arbeiders en voert thuis hetzelfde schrikbewind. Wanneer de arbeiders in staking gaan voor betere werkomstandigheden, Robert een hartaanval krijgt en rust moet nemen breekt de hel los. Suzanne wordt gedwongen het werk van haar man over te nemen en krijgt hierbij hulp van haar voormalig liefje en huidig vakbondsleider Maurice (Gérard Depardieu). Tot ieders verbazing ontpopt Suzanne zich tot een bekwame zakenvrouw die van aanpakken weet. Maar wanneer Robert volledig uitgerust terugkomt van vakantie, worden de zaken gecompliceerd.
Bekijk de afbeelding

Van de Kat Geen Kwaad (2010)

Regie:
Cast:

Dino is een kat die overdag bij het zwijgzame meisje Zoë woont en 's nachts door de straten van Parijs struint met Nico, een behendige dief. Zoës moeder is een politievrouw die belast is met een serie diefstallen en de bewaking van een monument waar staatsvijand Victor Costa het op gemunt heeft. Costa is bovendien verantwoordelijk voor de dood van Zoës vader.



NieuwsFilm

meest populair