Video

Eerste Hanna trailer (aanrader)

Actiethriller van Joe Wright met Cate Blanchett, Eric Bana en Saoirse Ronan (The Lovely Bones).

door Bram de Groot op 21.12.2010 om 13:14 in Video
Hieronder zie je de trailer van de film Hanna van regisseur Joe Wright, die bekend is van films als Atonement (2007) en The Soloist (2009). In deze actiethriller is de 14-jarige Hanna (Saoirse Ronan, The Lovely Bones) een unieke tiener. Ze heeft de kracht, de hersens en het uithoudingsvermogen van een soldaat. Dat heeft ze van haar vader (Eric Bana), een voormalig CIA-agent, die haar in Finland heeft opgevoed en getraind heeft tot een perfecte huurmoordenaar. Als ze door haar vader op een missie door heel Europa wordt gestuurd, vindt er een verandering in haar jonge bestaan plaats. Wanneer ze achterna gezeten wordt door de agenten van een meedogenloze spion (Cate Blanchett) en haar ultieme doelwit nadert, wordt Hanna geconfronteerd met een aantal openbaringen die haar doen twijfelen over haar bestaan en menselijkheid.

Vanaf 28 april 2011 in de States. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Timothy "Het plot is niet bijster origineel misschien, maar de trailer ziet er goed uit. Kleine voorspelling: Cate Blanchet blijkt de moeder van Saoirse Ronan."


Gelukkig is dit niet zo in de film ;)

Banned

Avatar

Had over de naam Joe Wright gezien... Ik vond atonement geweldig en heb enorm veel zin deze film. Leuk dat Olivia Williams erin zit... Al hoop ik niet dat Cate Blanchett de moeder is van Ronan in de film...

Banned

Avatar

Ach Ronan doet er in mee dus zal hem een keertje kijken. Het meisje kent wat van acteren!

shaunofthedead

Avatar

Toen ik de synopsis las moest ik denken aan een serieuze versie van Big Daddy en Hit Girl uit Kick-Ass :P De trailer ziet er wel goed uit en Eric Bana vind ik een steengoed acteur dus deze komt op mijn to-see lijst

Timothy

Avatar

Het plot is niet bijster origineel misschien, maar de trailer ziet er goed uit. Kleine voorspelling: Cate Blanchet blijkt de moeder van Saoirse Ronan.

Pete_027

Avatar

Ziet er goed uit en op sommige momenten dacht ik dat ik na een jongere versie van Salt zat te kjken:E

NieuwsFilm

meest populair