Villain gevonden voor Madagascar 3

Frances McDormand maakt met haar vocalen haar 'animatiedebuut'.

DreamWorks Animation baas Jeffrey Katzenberg zei onlangs dat we in de toekomst kunnen rekenen op talloze sequels van hun meest populaire animatiefranchises. Eén daarvan, Madagascar 3, heeft nu Frances McDormand binnengehaald om de vocalen te gaan verzorgen van de villain.

In het derde deel zijn de leeuw Alex (Ben Stiller), de zebra Marty (Chris Rock), de giraffe Melman (David Schwimmer) en het nijlpaard Gloria (Jada Pinkett Smith) druk bezig met hun laatste poging om terug te geraken naar New York. Dit willen ze bereiken door zich aan te sluiten bij een reizend circus. McDormands dierenvanger loopt echter rond om het het viertal lastig te maken.

De sequel wordt geregisseerd door Eric Darnell (co-regisseur bij Madagascar en Madagascar: Escape 2 Africa) en het script komt van Noah Baumbach. Volgens Heat Vision kunnen we rekenen op een hele zooi nieuwe beesten, waaronder een Russische tijger, een Italiaanse zeeleeuw en een Zuid-Amerikaanse jaguar. Uiteraard zullen Sacha Baron Cohens Lemur, King Julien en de pinguins ook weer hun gezicht laten zien.

Madagascar 3 staat gepland voor 2012.



NieuwsFilm

meest populair