Minghella vraagt Kidman en Law opnieuw

Filmmaker Anthony Minghella heeft een televisie-interview gebruikt om acteurs Nicole Kidman en Jude Law te vragen opnieuw met hem in zee te gaan. De twee speelden eerder samen in 'Cold Mountain'.

De regisseur van 'The English Patient' heeft zoveel plezier gehad in de film en het werken met de acteurs, dat hij graag in herhaling wil vallen. Tijdens een interview met Barbara Walters zag hij zijn kans schoon om de twee 'live' te vragen voor een nieuw project.

Kidman reageerde na de opname enthousiast en zei dat ze geen seconde hoefde na te denken. Voor Law zou het de derde film worden met Minghella. Hij was eerder genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in 'The Talented Mr. Ripley'.

De laatste maanden zijn steeds meer geruchten en rechtszaken over de twee acteurs. Ze zouden een relatie met elkaar hebben die weer leidde tot de scheiding tussen Law en Sadie Frost. Volgens een woordvoerder van Kidman zijn de twee nog steeds gewoon vrienden, maar Law's recente break-up met Frost heeft alleen maar tot meer speculaties geleid over een romance tussen Kidman en Law.



NieuwsFilm

meest populair