Algemeen

Definitieve Dylan Dog filmposter

De oude Superman nu als een soort Constantine.

door Bram de Groot op 02.02.2011 om 11:13 in Algemeen
Hieronder zie je de definitieve filmposter van Dylan Dog van regisseur Kevin Munroe (TMNT, 2007). In deze verfilming van een Italiaanse comic heeft de voormalige Superman Brandon Routh (Superman Returns, 2006) de hoofdrol als... Dylan Dog.

In de actie-/horrorfilm onderzoekt de privédetective Dylan Dog paranormale verschijnselen. Hij wordt gedwongen de verdwijning van zijn vriend te onderzoeken. Dit doet hij samen met zijn collega Marcus (Sam Huntington). Het onderzoek neemt al snel vreemde vormen aan als bovennatuurlijke schepsels hun pad kruisen.
Het betreft een verfilming van een Italiaanse horrorcomic van de bedenker Tiziano Sclavi en de film moet in maart in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. De Nederlandse releasedatum is onbekend. Hieronder de trailer:


11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Weer een b-filmpje:Z

timdekw

Avatar

Het zou inderdaad een nieuwe Constantine kunnen zijn, gezien het verhaal dan.
Beetje jammer dat de 'monsters' een hoog Buffy the Vampire Slayer gehalte hebben. Niets mis met Buffy, geweldige serie, maar vandaag de dag mag je in een speelfilm toch wel iets meer verwachten.

Spawn999

Avatar

Het is van de schrijver Tiziano Sclavi bekend van Dellamorte Dellamore aka Cemetery Man. Comic is erg leuk, geen idee of dit wat wordt, ziet er idd te Buffy uit.

B@chelor

Avatar

Meh. Misschien leuk voor thuis.

abba82

Avatar

Ziet er zeker goed uit. Heb ook zeer genoten van Constatine.

Jammer dat ze hem niet weer als superman hebben genomen. Vond hem wel goed, alleen het verhaal was meer een lovestory. Kan hij niets aan doen. Denk wel een gemiste kans om hem niet weer te nemen

xLvk

Avatar

Ziet er wel campy uit, maar is misschien de bedoeling.

Windblade

Avatar

Toen ik de trailer nog niet had gezien begreep ik de commentaar eerst niet helemaal, maar na het zien van de trailer begrijp ik het helemaal. De film heeft inderdaad een heel hoog Buffy the Vampire Slayer gehalte. Toch wil ik hem wel zien, alleen ga ik er denk ik niet voor naar de bios Smiley face

benjamin

Avatar

Nieuwe Constantine? Hopelijk niet, enorme tegenvaller.

dawgrule

Avatar

Waarom wilde ze hem eigenlijk niet meer als superman? zo slecht was hij toch niet (kan het nog maar vaag herinneren)

Havoc

Avatar

Brandon Routh samen in een comicbookfilm met Sam Huntington? Origineel... Smiley face

ghossler

Avatar

timdekw "Het zou inderdaad een nieuwe Constantine kunnen zijn, gezien het verhaal dan.
Beetje jammer dat de 'monsters' een hoog Buffy the Vampire Slayer gehalte hebben. Niets mis met Buffy, geweldige serie, maar vandaag de dag mag je in een speelfilm toch wel iets meer verwachten."


dude well said :P maar dit deed mij ook beetje denken aan een mix van de winchester brothers in 1 personage/persoon.. van supernatural.. mja.. deze laat ik voorbij gaan in de bios Smiley face

NieuwsFilm

meest populair