Ook Ralph Fiennes in Bond 23?

Het lijkt erop dat we een donkere film krijgen met een absolute topcast.

We wisten al dat Daniel Craig en Judi Dench terugkeren in de 23e Bondfilm en dat Javier Bardem de rol van villain is aangeboden, maar nu blijkt dat ook Ralph Fiennes in onderhandelingen is voor een rol. Volgens de Britse krant The Daily Mail gaat het om een "donkere en complexe rol".

Een kaderlid van de filmstudio verwoordt het als volgt: "Het is de eerste film in een nieuwe generatie Bondfilms. Mendes' ideeën zullen de film in een donkerder territorium brengen, waar de personages modern, volwassen en uitdagend zijn." Over de mogelijke rol van Fiennes zegt hij het volgende: "Het is een extreem complexe rol die om een acteur met grote talenten en de nodige bedrevenheid vraagt. Ralph staat bovenaan onze lijst."

Die invalshoek lijkt de woorden te bevestigen van Javier Bardem, die enkele dagen geleden nog het volgende zei: "Ik zou de vijand van Bond spelen, ja. Maar het is niet zo voor de hand liggend. Het is allemaal genuanceerder. Zeer intrigerend... De makers van de film zijn heel de dynamiek aan het omgooien."

Nog volgens The Daily Mail zou ook Simon Russell Beale in onderhandelingen zijn voor een rol, maar daarover zijn nog geen verdere details bekend.



NieuwsFilm

meest populair