Rooney Mara topless op de filmposter?

Zo krijg je de stoelen wel gevuld bij David Finchers 'The Girl With the Dragon Tattoo'.

Als het aan regisseur David Fincher lag, zou The Girl With the Dragon Tattoo hoofdrolspeelster Rooney Mara naakt op de filmposter komen te staan. We kunnen er van uit gaan dat dit nooit zal gebeuren, maar dit weerhoudt de radicale filmmaker er niet van om er over na te denken.

The Hollywood Reporter komt met een profiel over Fincher en de dingen die hij in het verleden heeft gedaan waar Hollywood het niet helemaal mee eens was. Ondanks het feit dat hij met zijn films The Curious Case of Benjamin Button en The Social Network veel positieve kritiek geniet, lijkt Fincher nog steeds lak te hebben aan autoriteit. Dit verklaart bovenstaande wens met betrekking tot de poster van The Girl With The Dragon Tattoo.

In het profiel is er een moment waarin Fincher een iPad tevoorschijn haalt en een foto laat zien die hij zou willen gebruiken voor de poster van zijn film. Daniel Craig verstopt zich een beetje achter zijn co-ster Rooney Mara, die recht in de camera kijkt. Ze heeft spikes, piercings, tattoos en is compleet naakt.

De film zal waarschijnlijk rond het einde van dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Het gehele David Fincher profiel vind je hier.



NieuwsFilm

meest populair