Frankensteins Army komt eraan!

Hitler die per ongeluk Viktor Frankenstein's boeken vindt.


Een paar jaar geleden wist de Nederlandse regisseur Richard Raaphorst ons nog te shockeren met een promo voor Worst Case Scenario. Dat project moest een nazi-zombiefilm worden, maar helaas kwam het nooit zover. Nu is het alweer 2011 en werkt Raaphorst aan een compleet nieuw project: Frankenstein's Army.

Wederom focust hij zich in de film op de Tweede Wereldoorlog, en wederom is het de bedoeling een zombiefilm te maken. De Tweede Wereldoorlog loopt steeds slechter en Adolf Hitler komt min of meer per ongeluk een stapel boeken tegen, geschreven door ene Victor Frankenstein. Nu hij steeds minder troepen ter beschikking heeft en op veel gebieden teruggedreven wordt, wendt hij zich aan de plannen van Frankenstein, om zo een compleet nieuw leger te creëeren.

De Russische filmmaker Dimitri filmt een peleton Russische militaire voor propaganda in de Sovjet-Unie. Ze stuiten in een verlaten Duits dorp op een oude kerk met een laboratorium vol kapotte machines en lichaamsdelen. Op een tafel ligt het lijk van een gigantische Duitse soldaat dat door middel van elektroden met een merkwaardige machine is verbonden.


NieuwsFilm

meest populair