Eerste voorbereidingen Captain America 2

En dat terwijl het eerste deel nog lang niet draait...

Men denkt alvast druk vooruit over een vervolg op Joe Johnstons Captain America: The First Avenger. De eerste film deed het goed op Comic Con terwijl er eigenlijk helemaal geen materiaal werd vertoond. Afgelopen zondag kon men dan eindelijk een keer het één en ander aan footage bekijken en de reacties zijn nog steeds uitermate positief.

Latino Review bericht dat Stephen McFeely en Christopher Markus, de heren achter het scenario van de eerste Captain America (voordat Joss Whedon zich ermee ging bemoeien), zijn ingehuurd om zich te storten op de sequel.

SPOILER: Het is al bekend dat Captain America aan het einde van de eerste film bevroren zal zijn zodat hij voor kan gaan komen in Whedons The Avengers. Het is dus de vraag of de Captain America sequel wederom een periodefilm wordt of een film in de moderne tijd.

Captain America: The First Avenger bevat rollen voor o.a. Chris Evans, Samuel L. Jackson, Hugo Weaving, Hayley Atwell, Tommy Lee Jones en Stanley Tucci. De film draait vanaf 21 juli 2011 in de bioscoop. De sequel, daarentegen, is nog een behoorlijke tijd weg...



NieuwsFilm

meest populair